Fia ;D

Hallå! Mary springer omkring och är yber och Emmy står i duschen. Jag har precis borstat tänderna och nu ska jag gå och lägga mig och bläddra i min nya ELLE ;)

När vi kom upp var det fullt ös på våran våning och överallt stod det folk och snackade massa skit och klängde på varandra, vissa körde maffia och andra satt vid datorn. Jag kom upp sa hej och sen gick jag och la mig på sängen. Jag orkade bara inte engagera mig i något av samtalen, jag orkade inte vara med på maffia, jag orkade inte kolla hur folket vid datorerna hade det. Jag orkade helt enkelt inte vara social, jag var en tråkmåns som satte mig på rummet. Efter ett tag kom Mary inspringades och stojade och tjatade på Matte för att han skulle följa med henne ner till tvåan för att de skulle checka läget.Det är så man säger här på löp " ska ner på våning.. och checka läget". Då går man runt och tittar vad alla gör och ser ifall det är några som gör något roligt som man bara inte kan missa!

I ettan var jag överallt men nu känner jag att jag inte orkar engagera mig lika mycket i vad folk gör. Eller det kommer säkert komma några stunder när jag kommer vara som Mary är just nu, men jaa nu förstår jag precis vad Maria och Linda pratade om förra året! Efter två års flängade och snackande orkar man inte fortsätta likadant. Eller orkar gör man nog men det är inte lika roligt längre! Sen måste jag säga att jag saknar treorna som gick ut förra året JÄTTE mycket! Nu ropar min ELLE tidning på mig! LÄS LÄS LÄS!   ;D Haha! Pusspussspuss
189563-1422

Kommentarer
Postat av: M

Vad GLADA alla ser ut.....not....

2007-08-22 @ 00:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />