Emmy ;D

Godmorgon!
Jag vaknade precis, ska snart äta frukost. Och sen väntar det fruktade banpasset på Södertälje IP, detta passet har varit det som jag har försökt att unvika att titta på på träningsprogrammet fram tills idag då jag vet vad som väntar! 350-250-250-150 och det ska gå värsta snabbt! Haha vilken träningsnörd jag är ;)

Efter passet så kommer världens bästa Maria hem till oss, för er som missade det så fyllde ju jag och Fisen 18 år igår, och det ska vi fira med Maria genom att gå ut för första gången!!! Jag är lite nervös för det, men det kommer säkert att bli jätteskoj! Men det roligaste kommer vara att få träffa Majzaaan! Har saknat henne jättemycket :)

Fick precis reda på av pappa att han inte kommer hinna måla om och fixa mitt nya rum tills på lördag, vilket innebär att jag kommer bo kvar i mitt gamla rum som är fullt av prylar huller om buller! Jag som ville visa alla mitt nya fina vinröda eller plommonlila (har inte bestämt färg ännu) rum på lördag ;) haha. Men men inte mycket man kan göra åt saken, kanske kan tjata på pappa så vi hinner åka iväg och slänga alla påsarna som står på golvet med skräp i iallafall. Shit vad saker man har när man börjar rensa, man ser dem inte när de ligger fint gömda i alla skåp, lådor och favoritgömstället som är lådan under sängen där får hur mycket onödiga saker som helst plats ;) Mamma säger att jag och Fia städar genom att ögonstäda, det innebär att vi plockar undan det man ser och trycker in det i garderoben haha och det stämmer man vadå om det ser bra ut så gör det ju ingenting för det är ju dte som är det viktigaste ;) Jag kommer att slänga över tio kassar med onödiga skräpsaker som jag har sparat på, och jag borde egentligen slänga lika många till haha ;)

image1254
Bilden är klockren haha ;) Sen ville jag avsluta med en ännu klockrenare bild haha ;)
image1255
Jag, Fia, Jenny och Felicia åker flumride på Liserberg ;)


Ha det bra Puss <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />