Fia ;D

Nu har jag pluggat klart för idag, en låt som har gått om och om igen på youtube är "miss fatty" haha den är så jävla bra man vill bara upp och skaka rumpan haha! Oh yeah! Sen lyssnade jag även på Toni Braxton- unbreak my heart. Den väckte många fina minnen från discona från lågstadiet när man stod där och de ropade ut att det var dags första sista låten för kvällen som alltid var en tryckare.
   Och den låten kom ju nästan alltid då och där stod man och väntade på att få bli uppbjuden eller så stod man redan på dansgolvet med sin kille som hade frågat chans, eller hans kompis som hade frågat chans åt honom... Haha! bäst var ju när man skrev på en lapp och frågade om han ville bli tsm med en sen skulle killen kryssa i ja,nej eller kanske.
   Vadå kanske, om man då fick det svaret gick man ju och väntade, vad menade man egentligen med det svarsalternativet. Gick man och väntade då eller struntade man i det, jag fick aldrig ett kanske men jag kommer ihåg att jag svarade det en gång för att inte vara taskig och svara nej! Hihi nej nu ska vi ha tjejkväll ha det bra pusss!

image423

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />