FIA - Love life today and tomorrow and forever

Sometimes the weirdest thing just happens to you and you know exactly what to do...

Kom precis hem från bion, jag och Marianne kollade på " When in Rome" eller hur var titeln nu igen, ni vet den där tjejfilmen när en tjej plockar upp mynt ur kärleksfontänen i Rom och killarna som kastade i mynten blir kära i henne och lalalala... Kärleksfilm, helt ok, mycket skratt :) En bra kväll!

Mycket som händer just nu, så himla mycket att tänka på, kom på mig själv under filmen att fundera på annat, och sen när jag stoppade tanken så kunde jag inte komma på vad det var jag tänkte på att jag behövde göra... Jag känner på mig att jag har glömt något, något riktigt viktigt eller så kommer jag att glömma något. Inte ok! Hatar den känslan, kommer säkert att vakna upp i natt och bara shhhhhiiiiittt!!!

Jag träffade doktorn idag som kollade på min fot som har gjort ont sen i söndags, ett nytt ställe, inte det gamla vanliga. Han sa att jag hade ont på benet och att han ville att jag skulle röntga för att se om det visade något. F*ck, soorrrryy men det är verkligen rätt ord just nu. Grät några tårar under uppvärmningen, fick en bamsekram av KK som sa att allt skulle lösa sig. Som sagt allt löser sig, men det är inte ok det är fan inte ok! Varför just jag och varför just nu?  Men jag kände mig såå dum när jag sa det till Marianne som oroar sig för sitt ärr efter nyckelbens operationen och ännu mera skamsen blev jag när jag klagade över att jag var trött för att jag har lektion klockan åtta till min gamla mentor när jag senare fick höra att hennes pappa nyligen har gått bort. Men jag antar att det inte går att hålla på att tänka så hela tiden heller, för det finns alltid någon som har det värre...

Ibland undrar jag varför vissa saker händer, allting har en mening men ibland undrar jag vad meningen är med det som händer. Varför en stressfraktur nu? Varför måste jag åka till downtown och fixa den där viktiga grejen nu för, jag har inte tid jag hinner inte, finns ingen plats i mitt tajta schema. Matteläraren kommer inte att bli glad, jag sa att jag skulle fixa det idag eller imorgon, men imorgon fick jag röntgen tid och sen har vi ett hård banpass jag ska ta mig igenom. Soo I gueess jag måste se lärarens besvikna och missnöjda skakande på huvudet på torsdag, jag ser inte fram emot det!

Jag läste på expressen, eller var det aftonbladet? Never mind, men jag läste att en kvinna hade dött av en brännmanet i thailand.. Hon skulle ta sig ett sista kvällsdopp innan dom skulle åka hem, men på väg upp mötte hon en jellyfish som tog hennes liv. Hennes liv var borta på 5 sekunder. Tänk vad fort livet kan ta slut, tänk vad fort saker kan förändras. Man säger alltid att man ska leva livet fullt ut varje dag men varför gör man inte det? För man vet aldrig vad som väntar imorgon. Istället för att deppa sig igenom en hel dag så ska man njuta av livet och vara glad och göra saker som man mår bra utav.

Neeej men gud nu blev det ett sådant där bibelinlägg som Mary och Mamma säger är sååå jobbiga att läsa och att det är så mycket roligare med bilder och lite text för annars tappar man fokus. Jag ber om ursäkt men jag ville bara, eller jag behövde skriva av mig lite tankar här så att jag förhoppningvis har plats för dom viktiga tankarna och lyckas komma ihåg allting.

Som jag såg att Jenny hade skrivit på sin blogg; Fred ut. Istället för Peace out då haha ja ni fattar ;)

ABSOLUT BÄST

Men guud så fult ord; absolut.. haha


Kommentarer
Postat av: Marys mom

Hej lilla Fia, nu blev jag också tårögd. Men så är ju livet:upp-och-ner.Försök att hitta de roliga sakerna och behåll de i minnet.Kom igen Fia,du kommer klara allt !



Kram från Mustang mom (så står det på julklappströjan fr Mary)

2010-02-03 @ 12:50:41
Postat av: Mum

sitt inte och deppa över småsaker utan ut och roa dig hejdlöst!!!

Skämt åsido, bibel inlägg kan vara bra att sätta ord på vad som händer och vad du känner. När man skrivit ned dessa så kan man lättare åtgärda.

Det kommer ordna sig , det vet du och man kan bara göra en sak i taget.

LOVE U

Puss, vi hörs på FB

2010-02-03 @ 17:44:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />