Mary Alenbratt, hej hej

SÅHÄR SNYGGA KAN KLARA OCH JAG VARA OM VI VILL ;););)




Igår var en rolig dag. Jag skulle blogga om det men emmy ville ligga överst med sitt inlägg så jag fick hålla mina fingrar i styr :/ :P

Men nu provar jag igen :P Jag och Klara var på M-street bar igår. Övervåningen var bara för SMU studenter. Det var helt sjukt, för alla vi pratade med kände oss. Om någon presenterade oss för nån sa dom bara:
- We allready know who u are. You're the awesome runners in the track team.
Heheh, jomen tack tack. Så jag haffade inte så många namn eftersom de flesta visste mitt redan :P Iaf satt jag och Klara vid ett bord och fick nytt pratglatt sällskap hela tiden. Och varje gång de kom nytt folk fylldes bordet av fulla ölglas. Tillslut var hela borde fullt. Då kom de hemskt trevliga simmarkillarna och hjälpte oss dricka upp... :P

Efter att suttit på våra beniga rumpor gick Klara och jag gick ner och dansade med Aasha och Laura. Men de va den knäppaste musiken jag har hört. Klara kände detsamma men sa då. "-We have to give all music a chance. We can't just judge it right away." För de har vi lärt oss på musiken förstår ni. Man gillar oftast inte nån låt/musikstil första gången utan man måste lyssna på det lite. Så vi försökte verkligen ge de en chans. Men efter ett tag klarade vi inte att hålla minen utan dog av skratt. Vi skrattade så vi grät mitt på dansgolvet. Då gick vi upp igen och lekte sociala.

Det sociala gick ut på att jämföra vem som var brunast och att övertala alla att vi inte var foreigner. Utan att vi kom från Kansas City /el Miami. Våran accent hade vi bara för att det är så söööttt. och hjälper oss att få mer sympati från lärarna i klasserna. Vi lyckades helt okej bra, tror jag.

Sen åkte vi taxi med simmarkillarna. Inget afterparty i Daniel House inte. nej nej, bums i säng.

nu ska jag till poolen. jobba på brännan och träna. hårt liv.



Aasha fyller år idag också!!!! (söt tjej i vårat track team!!) :)))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />