emmy- lyssnar på mixmegapol's webradio och mumsar på mintkrokanten :D

igår var en perfekt dag. började med att se strålande sol och molnfri blå himmel, får ett paket från mamma, bananer fanns vid lunchen, får två par nya skor på träningen, coach meddelade att jag var klar med NCAA clearinghouse nu (puuh finally) men att jag behövde fylla i XC som sprort också (han påminde mig flera gånger så jag gjorde det två minuter innan mindantt för att jag var tvungen), efter uppvärmningen meddelade coach at vi nu får tillträde till poolen varje morgon mellan halv åtta och halv nio (yeeeah), sen sprang vi ett jobbigt träningspass som jag klarade av bra, och därefter var det dags för plugg som gick galant, därefter var det premiär för GOSSIP GIRL :D efter det gick jag tillbaka till bibblan och plugga lite till inför dagens prov.

idag skiner solen lika glatt och jag provet jag skrev i psykologi tycker jag kändes helt ok så nu är det ur vägen, dessutom så fick vi tillbaka quizet från fyspsy- guess what!! jag fick 100 % :D yeees det satt fint så mycket som jag pluggade inför det quizet!!! dessutom så sa läraren att han har skjutit fram provet från fredag till nästa tisdag (hejdå stress och heeej lugn). ikväll blir det study hall igen då ska jag och H göra våra collage till art kursen. sen ska jag skriva på min uppsats om bloggar och the sims och läsa artikeln inför morgondagens soc lektion.

det går bra nu! när man försöker se världen med positiva ögon så ser jag plusstecken överallt :D





nu ska jag ta en powernap innan dagens träning :) ciaoo

Kommentarer
Postat av: Anonym

du ser... det blir som man tänker!! härligt att höra att du trivs och mår bättre nu!

2009-09-15 @ 23:22:52
Postat av: Gabriela M :)

You know; "The Secret", Glöm inte bort den! Så ser du att det går bra Emmy :D

2009-09-15 @ 23:27:01
Postat av: Gabriela M :)

You Know; "The Secret", Glöm inte bort den..Så ser du redan att det går bättre!! :D

2009-09-15 @ 23:32:01
Postat av: fiem mum

PUSS

2009-09-16 @ 08:48:23
Postat av: Josefine

Åh min fina vän vad glad jag blir att det går bra å att du ser på allt mera positivt! Lovar att det bara kommer att bli bättre och bättre nu! =) MISS YOU !!! <3

2009-09-16 @ 16:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />