Mary' Fredagen den 13 va? Bäst jag låser in mig på mitt rum resten av dagen. hej hopp.

Jag hade precis satt mig med mina kära musikkompisar för att hugga in på dagens lunch då min mobil ringer. Legernes, stod de då på mobilen. jaha? tänkte jag och svarade.

- Vaar är duu? sa han
- eh, i matsalen och äter. Vadå då?
- Jag är i receptionen.
- Okej
- Marcus har svimmat i receptionen.
- Va? Va säger du? Vem har svimmat?
- Marcus!!!
- Men vadå? Hur då? När då?
- Han skadade fingret och svimmade. Du måste komma hit.

Jag fick lämna min mat och musikare och drog iväg till receptionen. Där var de inte, utan de hade gått till sjuksyster. När jag kom dit mötte jag vår rektor Karin på Löp/Natur.

- Hej Mary, sa hon.
- Hej, är Marcus där?
- Ja, han ligger där inne och vilar.. sa hon medan hon höllpå att stänga dörren.
- Får jag gå in?
- Ja de tror jag, sa hon och stack in huvet genom dörren och ropade. - Nu kommer Mary Marcus. (som att han skulle förbereda sig.. el nått)

Stackarn, han hade brutit av halva nagel när han pillade med nått i skåpet.  Aaj aj. Då gick han till receptionen för att få plåster. Sen blev han yr och svimmade. Nu mår han bra och ligger och chillar på sitt rum. Jag ska ta tag i min engelska grej innan jag drar till JOHANNA som fyller 18 LÅNGA ÅR idag. yeeeaaaah.


hehehe, precis såhär ser han ut när han vaknar. kan inte kolla för det är så ljust. Mickans syrra Amanda lärde mig igår att då ska man köra disco med lampan i taket. Det ska jag göra nästa gång. Haha, fett kul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />