Mary -Lek och Bus landet

Åhå,
idag har jag utnyttjat att jag ej är 18 år än, rejält! Jag har varit på Lek och Bus landet!=D Lek och Bus landet är ett lekpalats på 5000 kvm, vilket är ohyggligt stort och ohyggligt roligt. Jag var där med min brorson Kalle och hans två kompisar Annie och Oskar. Vi hade superskoj!
  Det roligaste var nästan när jag skulle hämta bollar i bollhavet som Annie och jag kunde skjuta med. Man skjöt med nått slags lufttryck, kunde sikta också. Då skjöt plötsligt en kille en boll rakt på mig. Jag låtsade se lite arg-förvånad ut men då sa han ; "rätt åt dig". Då började jag och Annie skjuta på han och hans kompisar medan Kalle och Oskar hämtade bollar. haha! Tillslut blev de så sura att de började jaga oss med bollar istället. Vi blev då jagade i hela lekhuset. Så nu har jag blåmärken på både armbågar och knän. - jag är ju inte så smidig i alla utrymmena.

De bästa där inne var en uppblåsbar rutchkana (bild 3). Man klättrade först upp och sen kunde man hopp-åka ner för den. Det kittlades då galet mycket i magen.
  (En mamma skulle hjälpa sin lilla unge upp men då trillade både ungen och mamman innan de var uppe. Så ungen blev lite mosad av mamman. hehe, såg lite roligt ut)


1: Annie skjuter.
3: Den roliga rutchkanan.
7: Jag åker skridskor på plast. haha.
9: Jag är nedgrävd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />