Emmy "OERHÖRT BESVIKEN"

Vaknade för ett tag sen, blev en låång natt. Rättare sagt dubbelnatts sömn 14 timmar!!! Inte illa men väldigt välbehövligt nu känner jag mig mycket mer energirik. Däremot sjönk mitt goda humör när jag kollade igenom mina mail. Hade fått ett från klubben där de sa hur mycket jag skulle få i träningsbidrag och jag blev riktigt besviken... Låt mig förklara varför. Förra året när jag var skadad och inte tävlade någonting alls (när jag tävlade sprang jag sämst) så fick jag 3000 kr i träningsbidrag med motiveringen att de trodde att jag skulle kunna prestera mycket bättre om jag var skadefri. Så iår hade jag förväntat mig väldigt mycket mer, för låt mig kort berätta mina prestationer... Förbättrat mitt personliga rekord från 2.21.96-2.15.19 på 800m och på 400m från 60.65-58.40, och dessutom har jag persat på 200m 26.14 (KLUBBREKORD), för att ytterligare komma på fler bra prestationer så vann jag, Fia och Hanna 3x800m på stafett-sm, jag kom dessutom 5 på jsm på 800m i somras och 5 (tror jag eller 6 skitsamma var iallafall två i seminfinalen) på 400m ijsm. Kom 4 på världsungdomsspelen men det kanske bara är stort för mig och inte för klubben. Jag har utvecklats enormt förra året och blev riktigt besviken när jag inte får något från klubben för det! Dessa prestationer väll ändå vara värda mer än 1000kr (får 4000 men om jag jämför med förra året så kan jag säga att dom har bara gett mig 1000kr mer för dessa prestationerna). Jag blir så himla besviken. Om jag jämför med många andra löpare så får de MYCKET mer från sina klubbar för till och med mindre bra prestationer än mina. Är det någon som vet hur mycket jag skulle få i träningsbidrag i en annan klubb för dessa prestationer?

image2883

Kommentarer
Postat av: matte

Jag håller med dig Emmy..du är värd mer träningsbidrag!! Det är kul med pengar men samtidigt så vet du och vi att du gått fram jättemycket och gjort väldigt bra prestationer..tänk på det! Ha en br helg och lova mig att springa ut din frustration imorgon..vi ses då!

Postat av: Micke

Ja, du har ju knappast blivit sämre och bore därför inte heller få mindre i bidrag.

Byt till Sala vet ja. Där betalar dom rätt mkt ;D, men man får ju inga bra träningsmöjligheter istället..

2008-01-25 @ 15:52:15
URL: http://gnissim.blogg.se
Postat av: Johanna

Klart att du borde få mer i träningsbidrag när du haft en så bra säsong och blivit så mycket bättre som du faktiskt har blivit!! Där har Enhörnatränarna gjort fel - du borde få mycket mer!! Men tänk inte på det utan tänk på det positiva och på hur mycket bättre du blivit! Det är det som räknas!! :)

2008-01-25 @ 20:32:29
URL: http://mickanochjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />