Fia ;D

Hallå! Jag såg nyss på filmen "This is England" med Sara, Sanna, Micke och Jossan :) Filmen var hemsk men ändå värd att se. Men gud vad duktig skådespelare lillgrabben var. Hans skratt var så otroligt smittsamt och man blev glad ! Han var riktigt cool!

Idag hade jag ett jättejobbigt religionsprov, jag fick panik när jag såg frågorna och när jag insåg att jag var tvungen att sätta igång skrev jag mest ner massa babbel. Där sabbade jag mitt mvg. Aja jag tycker att jag har gjort bra ifrån mig, förutom på det här sista provet. Jag orkar inte ta åt mig ifall jag inte får mvg längre, hallå det är väl inte hela världen?! Bara man gör sitt bästa så ska man vara nöjd :)

Idag fick jag även reda på, eller ja, jag bestämde mig för hur mitt lov nästa vecka ska se ut. Jag ska jobba som friidrottsledare två timmar från 9-11 från måndag till fredag. Vet inte varför jag tog det, jag vill ju sova men jag behöver pengarna! Jag kan ju sova närsom, och det är bättre att gå upp och tjäna pengar än att ligga och sova :)

image2145

Kommentarer
Postat av: Anna

Svar: tack!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />