EMMY ;D

I helgen var det alltså dags för det omtalade JSM i Nyköping. Försöket gick bra, kände mig i form och benen var lätta. Jag fick dock möta Elin Backman, typ bland de bästa i Sverige. Men men jag tog mig iallafall till semifinal på min fin fina tid 58.40 som är nytt pers!!!!!
I semifinalen fick jag möte Elin Backman igen, och även detta lopp slutade med att jag kom tvåa! Jag låg precis bakom henne hela tiden men orkade eller vågade inte riktigt gå förbi, måste börja tro mer på mig själv! Men men jag kan ju se det som så att hon var den enda jag fick stryk av haha och hon kom ändå tvåa i finalen så det var ju faktiskt asbra gjort av mig. Kom 6 totalt, sjätte bäst i Sverige är jag alltså!!!
Men jag är ändå inte helt nöjd, skulle vilja ha sprungit bättre därför var jag väldigt besviken efter semin, benen kändes ju lätta varför kom inte de braiga tiderna för? Men men de kommer säkert snart!!!

På tisdag ska jag springa 800m på förtävlingarna i Globen, det kommer vara läskigt, men jag får se till att försöka att bara ha roligt och tänka på att man fakitskt inte kan göra mer än sitt bästa!!!!

Pappsen filmade mina lopp i helgen, det var roligt! Sedan tog Fia foton som blev lite mörka dock men det var bra ändå! Tack FIA!!!! <3
Nu ska jag snart äta mat och sedan är det tåget mot märsta som gäller!!!


189563-94
Avståndet mellan mig och Elin under båda loppen!!!! "Nära skjuter ingen hare"

Kommentarer
Postat av: emmys v

du knäcker iaf mig :P va glad för det ;P

2007-03-19 @ 21:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />