Mary' lever ni?

Ätit frukost precis. Vi är ju 9 timmar efter sweden nu. Galet. Om en timma ska vi ut och röra på rumporna. Internett är galet seg så jag ligger så nära Klara som möjligt för att få bra sändning. (För hon har såklart prima sändning). 

Såg på "BREAKING NEWS" idag när jag vaknade och då pratade de om någon vulkan på Island som sprider aska över hela skandinavien + england. Och inga flygplan kan flyga. WTF??!! Kan någon berätta för mig hur de ser ut? Ser ni solen? Har alla panik? Bunkrar ni upp med mat? Aftonbladet är för seg för att komma in på så jag kan inte få reda på om ni lever! ( hör av er tack snälla).

Hörs senare. Nu måste jag kissa. Håller på att kissa ner mig (fast Klara säger att man ska säga "kissa på sig")
jaja, hej så länge.



SNÄLLA: JAG MÅSTE VETA OM NI LEVER DÄR HEMMA!!!!!! :O

Kommentarer
Postat av: mom

Hej, solen sken hela dagen, har inte sett till nåt grått, men det är däruppe i atmosfären som det är farligt för flygmotorerna, eftersom askan innehåller små vassa partikl som förstör.

Satt på bussen och hörde "alla flyg i norra Europa är inställda" och trodde att det först handlade om någon terror-attack. Tyvärr vet ingen nu när vulkanen lugnar ner sig. Men vår vardag fortsätter som vanligt. Don´t worry !

Kram. mom

2010-04-15 @ 21:38:56
Postat av: Lollo

instämmer.

2010-04-15 @ 22:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />