Mary Alenbratt

hejsan.

Idag vaknade jag klockan fem av att min mage kramapade. Vet inte varför, men efter en timma i fosterställning gick jag upp och tog painkiller och sov en timma till. Blöööö.
Sen blev jag tejpad på baksidan för att den har krampat upp sig igen, dock inte lika farligt som förra gången men iaf. Tillslut stod jag iaf på startlinjen på 1500m. Samma tjej som drog så bra i Stanford drog på bra här också. Knuffigt första varvet men sen flöt de på... och jag sprang 2 sek snabbare på sista 300 metrana än vad jag gjorde förra gången. Men overall blev tiden några sek långsammae. 4.28.44. Men eftersom de var under förra årets pers är jag NÖJD ÄNDÅ! :D:D:D + att jag kände mig grym på sista varvet så :)

SEN FICK JAG TRÄFFA FIA! EXTAS PÅ HÖG NIVÅ! (mer om det sen!!!)

4 timmar senare startade jag 800 m. De skulle starta "waterfall-start" alltså, när man går in på gemensamm bana direkt. jag ba WTF!!!!! och jag stod som andre man. Fett stökigt första 200 alltså. Jag tryckte ut hela klungan ut på bana två så jag fick komma förbi. Men sen blev jag instängd när alla sprang förbi mig. Varvade på höga 65 (TO SLOW!)... sista tvåhundra fick jag iallfall fart på benen (32 sek på den). tiden då, overall? 2.13.63 typ. Njaaa, jag vet att jag kan bättre. OHJA! Men de var OK. SÅ JVLA IRRITERAD ATT DE STARTADE WATERFALL!!!!! whyyy liksom. Ok om man springer typ 2.25 fart, men folk på 2.10 kan ju inte mosas in på samma bana direkt. UNFAIR!

Nu ska vi kolla på 5000meters loppen. Stressad!!! bilen går nuuuuu!!!

ingen bild. å sorry för mkt text.

ps. ska försöka vara på skype imån.
ps. 4 veckor till conference. SMU SKA KROSSA!!!!

/Mary

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />