Emmy - lämna och tillbaka inom 12 timmar

tävling i Princeton idag, igår var vi också där.. Det tar ca 1.5 timmar dit, vi kom hem vid 23.10 igår och ska åka tillbaka om en halvtimme. Jag kunde lika gärna ha sovit där på höjdhoppsmattan haha! Det var en rolig dag igår, skrev bra på religionsprovet, åkte minivan med dom som skulle tävla igår. Vi hade kul i bilen, MASSA prat och skratt och pepp till bra musik som coachen för en gång skull gick med på att spela högt ;)

jag sprang 800m igår, det var iskallt och blåsigt, stod och huttrade på startlinjen bokstavligt talat. Men det var ett väldigt bra lopp från min sida, sprang på 2.15.58. Tiden kanske inte är så snabbt som jag skulle vilja springa men det var ett bra taktiskt lopp från min sida, jag var aggresiv och tog för mig, vågade till och med gå om ledaren på insidan ;) det var skönt, coacherna var väldigt nöjda med min löpning och likaså var jag. STOOR skillnad från förra veckan. en av coacherna sa tom att det här var mitt näst bästa lopp hon har sett mig!!! Nu är jag påväg åt rätt håll ;)

idag ska jag springa 400m H vid 4 och så försöker jag komma ur 4x400m stafetten men det vet man aldrig om jag lyckas med eller inte så jag kommer förmodligen springa det också!! Ikväll ska vi hem till Meghan som bor i närheten, då ska vi till en glassbar, bada bubbelpool och massa massa annat roligt!!!


Meg and me :)

Nu ska jag gå till team bussen!!! Vi hörs!


Kommentarer
Postat av: May-Len

Kul, GRATTIS Emmy, härligt när det går och känns bra på tävlingar. Duktig du är!

Kram May-Len

2010-04-18 @ 10:22:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />