FIA - Partystaden

Det är party nästan varje kväll här i San Diego! När man åker förbi stora gatan vid skolan på helgerna så kan man se att det är partyn överallt. Det kryllar av folk och massa poliser som åker runt och kollar efter ungdomar som dricker. En kille berättade igår att polisen kunde komma fram till folk på gatan och ifall de märker att de är fulla och är under 21 så hamnar de i fängelse och måste betala massa pengar för att komma ut.

Först var vi hemma hos Michelles pojkvän, när vi kom dit var alla fulla och sprang runt och skrek och spelade hög musik. Jag och Jordan blev utmanade i beerpong av Chris och någon snubbe. Vi förlorade med ett glas!
Det var första gången jag spelade beerpong. Det går till så att man ställer upp muggar med öl och sen kastar motståndarlaget pingisbollar och ifall dom träffar i en mugg så måste vårt lag dricka ölen. Jag gav bort mina glas till andra som hjärtligt tog emot dem, eftersom jag inte drack. I alla fall sen håller man på så tills muggarna är borta. Dom har beerpong på varje fest här! Vi var några tjejer som åkte vidare till några fotbollskillar och där spelade dom också beerpong. En av killarnas rum var ascoolt, han var fotograf och hade en stor skrivare där han kunde skriva ut bilder stora som planscher, och sen hade han all annan cool teknik som man kan tänka sig. Vi var några som hängde där inne och lyssnade på massa gamla godingar.

En tjej från laget tog kort igår så det dyker väll upp bilder på facebook snart antar jag och då får ni se dom här på bloggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />