Mary' the true love story of Mary and Marcus <3

Idag "firar" jag och Marcus 1 år. (Ska man sluta räkna månader då?) Därför tänkte jag berätta the story HUR blev vi tillsammans. HUR jag fastnade för en plutt som gick i ettan när jag gick i trean på gymnasiet. HUR gar det ihop?

Mitt mål med trean var att inte vara tillsammans med någon när jag gick ut gymnasiet. Jag visste att allas vägar leder och olika håll efter gymn. och att det skulle bli sjukt komplicerat med förhållande. Därför fanns de inget förhållande på världskartan för mig.
Men jag tror att när man verkligen inte letar efter en pojkvän det är då den perfekta står och knackar på dörren. :) <3


3 månaders dag på Friibergh <3


Dag for dag tills the BIG DAY!

1 oktober 2008
Det måste varit här det börja. Ungefär.
Kolla detta inlägg. Marcus gav mig snusklubbor i skolan nästan varje dag. Och Mikael Westh påpekade hela tiden "han gillar dig, Mary". Men eftersom jag inte var ute efter nån så brydde jag mig inte utan tackade bara och tog emot klubborna. :)

13-17 oktober.
Minns att jag, som vanligt, började planera helgen; vilka som skulle stanna, vad vi sulle laga osv. Marcus (då kallade jag han Hallbäck) sa att han också skulle tävla Hellasloppet så jag frågade om han ville joina våra gemensamma middag. Men hans kära mor tvinga hem honom, eller nått. Men att han skulle sova på löp lördag natt.

18 oktober lördag.
Musto, Mikael, Westh och jag skulle äta i Kista. Så jag ringde Marcus och fråga om han ville följa med eftersom han skulle sova på löp. Så det gjorde han. Söt och blyg som han var. ;) Några veckor efteråt berätta han att han trodde det bara skulle vara han och jag som skulle äta... hehe.

19 oktober söndag.
Hellasloppet. Marcus var kramig och vi fastnade på en massa söta kort. Det var nog då jag upptäckte Marcus. Att det fanns en trevlig och ödmjuk kille i ettan. Sen skjutade Marcus Pappa oss till Löp och jag satt i baksätet med hans söta lillebror.


Hellasloppet 08!

20-23 oktober.
Veckan efter det började hänga lite mer på våning ett på Löp (där ettorna bor). Jag minns att jag redan då styrde över tvn och fick hela ettan att kolla på DH. Minns att X var sur för jag råkade sitta på hennes täcke i soffan/el var det för att jag tog henne värdefulla tid med mac. Även mitt rum var då välbesökt av X. Särskilt när Marcus tittade in. :P

24 oktober fredag.
Marcus åkte till Schweiz och jag till Göteborg. Höstlovet var här. Vi smsade hela min tågresa ner. Han skrev att han hade köpt en sak till mig på flygplatsen. Jag blev eld och lågor, vad är det som händer. Tycker han verkligen om mig?

28 oktober tisdag.
Marcus kom hem till sthlm och vände för att åka ner till Göteborg. Skulle hälsa på Bernhad om dom från Sävedalen. 

Vi sms:ade lite varje dag under lovet. Jag tyckte det var roligt med uppmärksamheten och tänkte att detta leder nog ingenstans. Tänkte; han är sakert bara glad for att en tvår ar äldre tjej svarar på hans sms.. Vi pratade lite på msn minns jag också. Marcus ville att vi skulle ha en kväll där vi skulle kunna snacka "så som tjejer pratar". hehe, sötis. Vi bestämde oss för z-dagen, onsdagen, efter lovet eftersom jag var övermosad av plugg.
Finalloppet var det också den helgen.. men jag hann bara få en snabb kram. Göteborg = hemmaplan så alla drog i mig. :P


sommar på Tjörn

3 november måndag.
Marcus satt och lyssnade på min biologi B redovisning pa mitt rum. Jag fick presenten också, en chokladkaka. Jag blev jätteglad och vi båda blev nog lite generade... hehe

4 november tisdag.
Satt och pratade lite almänt på mitt rum ganska sent. Började förstå att det här är en speciell kille, han har något särskilt runt sig. Sjukt mogen för att gå i ettan. 
Samtidigt var jag överfull av plugg så min hjärna var lite delad. Han berätta dagen efter att när han kom ner till sitt rum på kvällen/natten låg X och sov i hans säng. Oj.

5 november onsdag.
Sen natt. Vi pratade länge. Följde tillslut han till korridorsdörren för jag skulle sova. Han gav mig en lång kram och försökte kyssa mig, jag fick hjärnsläpp och vände bort huvudet. Allt gick så snabbt. Tänkte om det här ska bli något måste vi ta de lugnare. Eller? Men de kändes ju så rätt!
X satt utanför och kollade tv på trean. Jag lyssnade mot dörren vad de pratade om innan han gick ner till sig.



6 november torsdag.
THIS IS THE DAY!
På morgonen kom min NM-intevjuv upp på friidrott.se. Jag var eld och lågor. Sen minns jag inte mer av dagen fören kvällen då jag och Marcus åter igen var ensamma på mitt rum. Vi pratade och myste, tillslut så kysstes vi och precis då knackade det på dörren. Vi slängde oss på lampknappen och var knäpptysta. Det var Legernes som var i desperat behov av Marcus typ tolv på natten (?) - ja det var på den tiden han inte var inlåst på sitt rum hela tiden-. Han gick tillslut iväg och Marcus gick ner till sig nån timma senare. Shit, vad lycklig jag var. Jag svävade på moln och funderade på hur Marcus kunde vara så underbar.

Vi bestämde senare att detta skulle bli våran "dag". <3


Kärleken spirar :P

7 november fredag.
Jag var död efter alla sena nätter. Och det första man får höra på morgonen var: "sov Marcus hos dig inatt", hela Löp visste. Från vem? Legernes såklart! Men han sov ju inte där så vi nekade det och visste inte vad vi skulle svara på alla frågor. X var ledsen för att hon hade fått reda på de genom andra och jag var ju intsälld på att vara singel. Men samtidigt kändes allt så himlans bra fast allt var en enda röra. Knasig men underbar känsla var det. :P

8 november lördag
Marcus var kvar på Löp. Vi bestämde att jag skulle sova nere hos han. När jag kom ner hade han tänt ljus i hela korridoren och på hans rum. Jag var visste inte vad jag skulle ta mig till, det var ju för sött för att vara sant. :D Det var en mysig natt iaf. ;)

Sen rullade det på. Och nu har det gått ett år sen de dagarna!!!
Vi har haft våra berg och dalar. Men vi har alltid kunnat prata om allt och rett ut det. Vi har sagt dumma saker fast vi inte menat det och vi har torkat varandras tårar. Vi har haft världens mysigaste stunder och skapat minnen för livet. Den där Marcus har gjort det senaste året i mitt liv till ett av de underbaraste! Han är världens bästa pojkvän som gör allt för att jag ska må bra. Jag har inte kunnat få det bättre. Han betyder allt! :D

Älskar dig Marcus! <3<3



Lite inlägg från bloggen från förra hösten... :P:P

marcus påverkade min musiksmak'

mejl från nån avundsjuk göteborgare (undrar fortfarande vem det var!!)
( haha, inlägget jag prata om mac. kolla in mitt hår. )
 jag försökte vara djup och meddela bloggläsarna att jag nu hade fattat att jag hade pojkvän, typ.
summering av mitt 2008 år.
Övernattning hos mac) 


Portugal! <3

ps. nu snackar vi bibel! ;)

Kommentarer
Postat av: Emmy

ÅÅåh ni är så söööta! puss på er!!

Postat av: Sanna

Åh vad gulligt Mary. Kan jag få vara gudmor till era askblonda krulliga barn ? Det var trots allt jag som övertalade dig att det är okej att vara tillsammans med en som är 2 år yngre. :)

2009-11-06 @ 08:39:37
Postat av: karråråråråråråååååååååååå

vilken gullig historia!!!! blev tagen av allt haha =)

2009-11-06 @ 08:54:07
URL: http://diradiro.blogg.se/
Postat av: !!

2009-11-06 @ 10:47:23
Postat av: Hallbäck

Hehehehe :) Älskar dig av hela mitt hjärta <3<3<3

2009-11-06 @ 10:48:17
URL: http://bymade.blogg.se/
Postat av: Maria

aaaaaaaaaaawe sött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-11-06 @ 10:49:33
URL: http://dennamajzan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åhh vad gullit! Typ den gulligaste historian jag läst! Så söööööt! Grattis på 1 års dagen! :)

2009-11-06 @ 12:02:42
Postat av: Stamgäst på bloggen

Vem är X?

Tilda Helgesson?

2009-11-06 @ 13:12:25
Postat av: lenis

åå grattis på ettårsdan!

puss&kram passar väl bra;)

2009-11-06 @ 13:50:46
Postat av: Maaaary

haha, nej X är inte tilda ;)

2009-11-06 @ 17:44:06
URL: http://fiemma.blogg.se/
Postat av: Emma Jansson

guu va gulligt GRATTIS ni är så himla söta:)

kram

2009-11-06 @ 18:25:25
Postat av: Nathalie

Grattis! Ni är typ världens gulligaste par :)

2009-11-06 @ 18:51:03
URL: http://natthild.blogg.se/
Postat av: riktiga tilda

jag är inte X!!! fint skrivit ;):D

2009-11-06 @ 19:47:51
Postat av: Micke

"men eftersom jag inte brydde mig så tackade jag bara å tog emot klubborna..." hahahha utnyttjarNNN ;D



Ajja, grattis på er! =)

2009-11-07 @ 11:26:24
URL: http://gnissim.blogg.se/
Postat av: yolanda

vad fint skrivet :) fast jag tycker att ta med "X" i historien är onödigt, för de flesta vet ju vem det är... :/

2009-11-08 @ 19:14:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />