FIA - Olala

I dag hade vi sista grejen i skolan, nu har vi en vecka på oss att fixa det som dök upp idag på opponeringen. Det grejar vi tjejer! Bara att skriva några egna reflektioner och diskussioner samt några stavfel här och där..

Efter opponeringen gick jag på stan och bytte Nattas skor som jag&Em köpte i 20 års present till henne.. Och sen köpte jag en liten studentpresent till Gaby som tar studenten imorgon. Jag tänkte ta en sväng förbi henne imorgon efter jobbet. Stackars dom som tar studenten imorgon och på fredag i kylan, varför kunde inte dom få lika fint väder som vi hade i helgen?!

Sen har jag sprungit fort fort på Södertälje IP, passet gick riktigt bra och jag kände mig snabb. Min rygg gjorde jävligt ont men annars så bra! Sen cyklade jag dit och tillbaka ;) Yeaah

Tidigare ikväll var jag på väg till kiosken för att köpa något mumsigt men istället satte jag igång och baka. Haha jag hade verkligen ingenting att göra så jag bakade 20 chokladmuffins och en sockerkaka. MUMS!

Nu har jag precis gett valparna mat så nu håller dom på och leker och har sig. Jag ska natta dom snart och sen måste jag städa efter dom små lortgrisarna. Sen ska dom stora hundarna ut och efter det har nog Emsan kommit hem och då ska vi kolla på inspelade Greys och mumsa på mina muffins :)


Jag ringde Mary precis, men hon svarade inte, inte marcus heller... Men sen fick jag höra att de pluggar till ett prov. Kämpa kämpa kämpa, snart är det över Mary och Marcus; du har BARA två år kvar haha ;)


Kommentarer
Postat av: m

goa muffins...

2009-06-04 @ 13:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />