Maryy' MEXICO- check!

Tjo,

idag har vi varit i vårat grannland Mexico. SPÅRAT säger jag bara. Gränstullen här mellan San Diego och Tuijuvana (kmr inte ihåg hur de stavas) i Mexico, är den mest trafikerade i världen. Till Mexico var det åtta filer och det gick hur smidigt som helst att fly amerikanska landet. Men på tillbaka vägen. OHÅ, 24 filer och alla skulle ut ur bilar och bussar för att tulla och visa pass/I-20/m.m och skanna sina väskor som på flyget. Ingen smiter förbi där inte. Men vi kom förbi även om Emmy blev utfrågad med tusen frågor om manhattan collage. ;)

Nej, vi blev inte rånade i Mexico. ;)

Igår(måndag) var vi i L.A och kollade på Mikael Jacksons hus. (och lite annat såklart) BILDER OCH SÅNT NÅN ANNAN DAG. Fett segt att blogga nu. SÄRSKILT NÄR INGEN KOMMENTERAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


vi var där uppe till vänster. Tijuana heter de visst :)

puss godnatt!

Kommentarer
Postat av: Maria

Du kan väl jag kommentera. Jag vet inte om du kommer ihåg mig,Maria Biesert, men jag har tävlat en hel del mot dig. tycker det ar så kul att du springer för SMU. Jag var i Texas ett år och många av mina kompisat går på TCU. Tydligen är ni revaler. Min bästa kompis, Julie Amthor, springer xc och track för UT. Ni kanske träffas på några tävlingar :) vem vet. En av mina bästa kill kompisar springer för USD (university of San diego) så Fia kanske ha träffat honom. Världen är liten :) Gott nytt år

2009-12-30 @ 16:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />