FIA - Soo burned

I dag har jag tränat wet west i skolans pool, sen träffades laget för en lite skattjakt som gick ut på att åka och ta kort på olika saker. Alla lag fick ett papper med saker som man skulle hitta och ta kort på, det var riktigt roligt. Jag fick se san diego :) Men jag hade ju inte alls smörjt in mig så jag brände mig riktigt rejält, fuck! INTE BRA... Jag som alltid är duktig på att smörja in mig råkade glömma det den gången och brände mig, aaaj! Hädan efter ska jag smörja in mig hela tiden, absolut hela tiden.

Efter skattjakten åkte vi till stranden och hoppade i vågorna, jag älskar att hoppa och simma med i vågorna. I dag var dom riktigt stora, åååh det är så himlans underbart skönt att chilla på stranden och hoppa i vågor.

I dag kom min nya mobil, den är riktigt nice, mycket finare än min andra som jag köpte. Den var pinsam att plocka upp, värsta tegelstenen haha!






Just nu kollar vi på någon jätteknasig film, alla sitter med sina laptops och kollar på filmen då och då, haha lite roligt faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />