Mary ;D

Sjuuuukt,
Sanna är sjuk och Johanna Olsson håller också på att bli sjuk. Kunde inte deras sjukdomar väntat till nästa vecka innan de blommade ut. För hur tråkigt är det inte att bli sjuk precis innan en tävling man har längtat och tränat till??

Det var inte samma stämmning som det brukar vara när vi handlade idag. Jag har inte fått min vanliga fredags-huvudvärk för att jag har skrikit och skrattat för mycket. Jag är inte heller helt slut efter att ha sprungit nio varv i affären. Kanske beror på mitt depphumör som har miljoner anledningar som jag inte vill nämna. Bläää! Middagen var asnajs, tacos går alltid ner. Tror Fransson skrattade mest. Hihi!
  Det var jag, Micke, Emmy, Fia, Matte och Frasse som käkade tillsammans. Sen var det 6 ettor som stannade också + två tvåor till som stannar denna natt. WOW WOW WOW, vilket stort gäng va? Fast de fick laga mat själva, stackarna. ;)

Observationer:
X och X är tajtare än någonsin. X har äntligen börjat prata igen och X har blivit sin motsatt. X smög in på X rum igår kväll. X gick och la sig klockan nio, rekord? X, X, X, X, X och X har en mycket trevlig kväll. X bröt ryktet som sa att alla sov i samma rum på löp.  X fick besök var tre X en natt i veckan. Några X pratade om hur trista treorna va för två år sedan, de kollade inte ens på stackars ettorna! Alla fick en chock när de visade sig att X var positivt inställd.

GODNATT!

image1897

muuusshhhh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />