Mary ;D

Hoppsan,
har inte bloggat på två dagar.

Men nu ska jag komma igång igen. Idag åt jag frukost i en timme. Har aldrig ätit så länge där nere i matsalen. Först pratade vi lite allmänt sen diskuterade Matte, Frasse, Johanna och jag discot som vi ska ha den 16 NOVEMBER för de små barnen. Sen kom Ola och ville prata om RIG-rådet, han undrade om jag ville ta över efter Linnea där. För de ska vara en tjej och en kille (Killen är Fransson). Jag sa att jag gärna ville det och sen frågade jag lite om det.

I helgen, eller iaf nu på fredagen, ska de vara 13 pers som stannar kvar. Jag hade velat att alla gick och handlade och lagade mat tillsammans. Men typ bara hälften är taggade på idéen, vilket är synd för det skulle vart asskoj att laga mat 13 pers. Fy fan va flummigt. Men nu blir det typ hälften, alltså 7 pers. Och alla dom kommer prata om "ni vet vad" och då kommer jag känna mig utanför, för jag måste ladda för Lidingö. Kanske ska hänga med ettorna istället? ;) 

Nu ska jag plugga lite biologi.

image1895
Cyanobakterie,
detta är en av anledningarna till att du finns. För att denna har fotosyntes och får därför syre som restprodukt. Och för 2 miljarde år sedan när det fanns massa cyanobakterier började atmosfären innehålla syre. Då förändrades allting! WOW!

Kommentarer
Postat av: Micke

ser mer ut som en ö med vatten runt än en bakterie =)

2007-09-28 @ 09:06:47
Postat av: Mickan

Jag vill laga mat med alla!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />