Fia ;D SKOL-SM DAG 2

Idag skulle varken fiemma eller fransson tävla så vi satt och mumsade god hotellfrukost lääänge! Det var gottigott gott! Sen stack vi till stan en snabbis,  jag köpte en jacka och Mary hittade en tröja.


Både Emmy och Mary var ute efter en mössa och ett par vantar, så det blev en hel del testande:


Efter en tur på stan skyndade vi oss tillbaka för att hinna med bussarna som skulle gå klockan 1. När vi har packat på oss jättemycket kläder för att vi inte ska frysa, och kommer ner till receptionen har dom ändrat schemat.
- Det är bara en buss som går klockan ett och den är full.
Mary och Emmy får damp och blir jätteirriterade och försöker övertala dom att köra en buss till men efter några försök och massa klagomål går vi till slut upp till rummet igen och lägger oss och ser på tv.
Det var lite roligt att dom blev så sura över en extra timmes väntande, men det var ju just det att vi hade skyndat oss tillbaka för att hinna. Vi nästan småsprang och stressade som vanligt, och det hade vi inte behövt gjort om dom hade sagt det lite tidigare. Men men det var inte mycket och göra åt, det var bara lite roligt att vi blev så sura, men så är det när alla har PMS samtidigt ;) Mohaha! Efter en timmes slappande åkte vi till stadion...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />