Emmy ;D

Ciao, come stai? Io sono molto stanca é voglio andare a letto é dormo, ma non posso perché prima devo andare a la Ica Maxi con mia famiglia é compriamo cibo. Io ho troppo di cosi a fai adesso, é molto stressante ché siempre!

Imorgon ska jag klippa mig, har bokat tid. Men jag har inte bestämt mig för hur jag ska klippa mig. Tycker inte om att klippa mig för jag brukar aldrig bli nöjd! Men jag kommer iallafall inte vilja klippa allt för mycket för jag vill spara ut till långt. Jag förstår inte varför dte aldrig vill växa, känns som att jag har haft samma längd i evigheters evigheter nu. Alla andras hår växer värsta snabbt och bra, jag måste ha brist på något!

image2202
När jag fyllde tretton så fick jag för mig att jag ville klippa av mig allt hår. Då hade jag den här frisyren, sedan dess har jag kämpat hårt i flera år för att försöka få håret att växa men det verkar vilja vara kort eftersom det aldrig växer! Vad tycker ni om min korta frisyr, själv tycker jag att det var tufft gjort att våga klippa så kort! Men sedan är jag ju inte vem som helst, utan Emmy (personen som gillar att gå mot strömmen) haha ;)

Kommentarer
Postat av: J

Åh, vad söt du är! :)
Vilken av hennes böcker tyckte du var bäst då?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />