Fia ;D

Idag var jag på Älvsjömässan och gick runt och tog massa papper och informationsblad. Jag hittade några roliga utbildningar men jag har bestämt mig för att bli något med inredning eller design. Inredningsarkitekt, inredningsdesigner,  informationsdesigner och sen fanns det massa annat! Men sen är jag lite intresserad av att arbeta som lärare faktiskt, typ religionslärare.

Jag gick runt med Emmy för vi var dom enda som inte hade några lektioner idag, de andra åkte in senare. Jag träffade massa roligt folk där. Både gamla och nya bekanta, det var riktigt skojsigt!
Kan ni tänka er, jag gjorde bort mig! Jag spanade in värsta puddingen, så jag gick ju fram och snackade på massa utan att tänka mig för att titta vad han representerade för något. Sen såg jag en lapp om inredningsarkitekt och började prata om att jag letat efter en skola som hade just det programmet och sen la jag på värsta smilet. Men sedan visade det sig att han inte var ifrån någon skolan utan han stod vid ett bås som skulle hjälpa en att hitta skolorna som hade de linjerna ;) Så går det när man inte tänker före man handlar! Det var faktiskt inte så jättepinsamt men lite faktiskt! Hans kollegor tyckte att det var roligt i alla fall.
Jag tackade för mig och gick mot skolorna som han tipsade om..
image2449

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />