Fia ;D

Kan ju hälsa alla lite från Mary som mår bra! Hon körde distans på NM banan imorse när vi andra körde intervaller. Hon och Tessan joggade tillsammans och dom tyckte att banan var helt okej! Lite geggig bara men sånt som händer när det regnar mycket. Jag träffade dem på lunchen och då snackade vi massa och sen satt vi på föredraget och sen tog vi farväl. Hon plus många andra ska springa NM imorgon, terräng 4.5 km. Jag ska vara där och heja men tydligen blir det snö imorgon. Så jag får ta på mig massa kläder!!

NM löparna bor på Quality Hotel med alla andra löpare från norden. Mary hade tyckt om frukosten jättemycket för det fanns så mycket småsaker som småkaviartuber och annat smått och gott, som hon kunde ta med sig hem. Hon älskar gratis saker som sagt, hon är så rolig så :)

Men nu kom jag på att hon sa att det fanns en dator på hotellet, men jag tror inte att hon kommer ha tid att blogga för dom har samling och middag och annat skoj :) Ni får höra av henne imorgon istället hoppas att ni klarar er!
image2221

Kommentarer
Postat av: Sanna

nämen hej hej hallå där uppochner


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />