Fia;D

Hallå! Kom precis in med hundarna efter en promenad :)
Idag var sista dagen på friidrottsskolan för den här veckan, den fortsätter nästa vecka och då kommer Mary också till sthlm och hälsar på! Dagen har varit lång och intensiv för vi har slitit med att få klart diplomen och med t-shirts och allt vad dom skulle få. Men vi grejat och barnen gick hem med en ryggsäck och ett leende på läpparna, och dom var så stolta över sina diplom!
Jag och Emmy jobbade i olika grupper och under veckan fick jag gång på gång berätta att vi var tvillingar. Barnen kom alltid fram efter rasten och berättade att de hade tagit fel och pratat med fel person. Idag kom en tjej fram och sa: " Jag gick fram till personen som jag trodde var du men som visade sig vara ditt andra du" 
Haha mitt andra jag ;D Lite roligt faktiskt men det var bara en av alla roliga kommentarer som man hört under veckan. Barn kommer på så konstiga grejer att fråga och prata om!
image951
image952
Några kort som jag tog lite snabbt mellan diplomskrivandet. Första bilden är grupparbete och andra är på Sara och trötta A :) Ha det bra Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />