Fia ;D

Godkväll! Kom precis hem från Skärholmen där papsen och jag har varit och shoppat :) Jag köpte tre klänningar, ett par jeans, ett par leggings, två träningstoppar och annat smått och gott som tofsar och spännen! Jag hittade jätte mycket fint idag, jag såg massa fina skor och väskor men jag köpte faktiskt inga. Förvånande va?? Jag är sko och väskgalen :D I love them! Har ni också något som ni bara älskar att köpa?

Emmy har åkt in till akuten med sin mage, hon har känt sig jättekonstig nu i ett par dagar och haft ont i magen och varit illamående. Så idag sa mamma åt henne att åka in och kolla vad det var som var fel, för det kan ju vara blindtarmen.. Stackarn asså! Hon ska ringa när hon är klar men det lär ju dröja för det var många i kö :(

Morgondagen är än så länge obestämd för vi måste avvakta och se hur det är med Emmy! Om hon mår bra så följer vi planerna och åker till Lenas stuga annars kommer vi antigen vara hos Lena eller Marius. Men hoppashoppas Emsan orkar åka ut till stugan för det vore supermysigt! Ha det bra så hörs vi Pusspuss!

image957
Kajsa är midsommarfin med krans och allt :)


Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Hej Hej
Hur har de gått med Emmy?
Vi Från Holland önskar en glad midsommar...
Hälsa all
puss

2007-06-21 @ 22:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />