Emmy ;D

Hej alla glada  :)
Dagens såg från början ut att bli lång, men den har gått förvånadsvärt fort! Men som sagt det går fort när man har roligt och det har verkligen varit en lång och spännande innebandydag. Två spännande sm finaler har jag sett, först var det damernas match som inte blev särskilt spännande fören i slutet av sista perioden. Sen blev det straffar och allt det var asspännande! Sedan så var dte dags för herrmatchen, också den blev spännande i slutet av matchen, det såg ut att bli Täby som tog hem guldet men med några minuter kvar så kvitterade Warberg, och typ direkt efter kvitteringsmålet så gjorde dom ytterligare ett mål. Det var inte rättvist, jag höll på Täby det hade varit roligare om Täby vann, dom verkade ha en skönare inställning och de kämpade som ett lag!
Jag tror att innebandy faktiskt är den mest spännande sporten, det kan vända så fort och så har man flera perioder på sig att ta igen och så vidare, mycket kan hända på så kort tid! Ååh jag likt  som Fia skrev i sitt inlägg saknar innebandyn väldigt mycket, men det känns ändå som om att jag gjorde rätt val då jag valde att börja på Löpargymnasiet samtidigt som det finns stunder då jag funderar på om det verkligen var rätt. Stunderna då jag funderar på om jag har valt fel är inte särskilt många men de kommer då löpningen inte går bra, när jag sätter alldeles för hög press på mig själv och nästan drunknar i prestationsångest och då är det ju faktiskt inte roligt.
Snart är det dags för utomhussäsongen, och det känns som om det inte är alldeles för lång tid kvar, känns lite läskigt, särkilt när jag känner att jag inte har hunnit träna mig tillbaka till den formen jag hade under inomhussäsongen. Inomhus så kändes det lätt och bra några veckor innan första tävlingen, då kunde jag fokusera på att tänka positivt och förebereda mig mentalt inför tävlingarna nu måste jag lägga ner massa onödig energi på att fundera över vad det är som är fel på mig när träningen inte går som jag vill. Eller rättare sagt jag har funderat rätt mycket på det, men nu försöker jag strunta i det, försöker jag ta en dag i taget och tänka på att man inte kan göra mer än sitt bästa! Men det är inte lätt men jag jobbar på det, och sedan håller jag tummarna för att dte känns bättre snart! För jag vill känna mig förebered och vill kunna se fram emot att tävla utan att behöva oroa mig över något! Men men vi får se hur det blir, som sagt en dag i taget...

Nu ska jag kolla på tv, dom andra ska åka på bio men mitt fokus den här helgen ligger på att bli av med förkylningen. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll och se till att sova bort det onda.
Ha det bra allihopa PUSS <3


image428

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Synd att inte Täby vann, men som du sa. Lycka till nästa gång TÄBY!!!

2007-04-21 @ 22:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />