Maryyy' freedag

Tjo.

Idag har jag fått nackspärr. Då tänkte jag på Fia. Det är jobbigt att vända hela kroppen så fort man ska kolla på nått. Tex blir det helt obvious att man kollar på någon. UGGG

Jag ville bara berätta att när jag och Mac blir rika ska vi skänka en inomhushall till nånstans i swe som ska heta "Marcus and Mary's indoor track". Då snackar jag inte OM vi blir det utan NÄR. :)

Idag åt vi middag på Urban Taco för på Vapiano hade värmen slutat fungera. Ubbe Taco är MUMMMMSSSSS! De har världens godaste salsa såsor. (btw) Egentligen skulle vi lagat fläskfilé men vi shoppade för länge.... höhö.
(just de, vi råkade äta två lunchar också. :S:S)

<3


:)

Kommentarer
Postat av: macs mormor

Mary! Du vet väl att Marcus har lovat mig en jordenruntresa.Den kommer väl först,blev nämligen lovad den för ca 11-12 år sedan. Kram

2010-01-09 @ 07:33:02
Postat av: Per

Ey! Tre stycken vill jag ha! En i Skatås, där bygger vi/ni även en stor inomhushall med gräs eller grusunderlag så att man kan springa i shorts och t-shirt även när det är svensk vinter.



Och till sist så måste det finns en inomhushall i Vara där jag kommer ifrån. Vi/ni bygger upp det som värsta lägerkomplexet (man måste dock bygga lite backar för det finns inte, eller just där jag kommer ifrån finns det faktiskt några naturliga...). Där ska även finnas en gräsbana precis som i Potch.



Så....

Marcus and Mary's indoor track Skatås

Marcus and Mary's indoor grass track Skatås

Marcus and Mary's indoor track Vara in memory of Per Skoog

Marcus and Mary's grass track Vara



Säger till om jag kommer på någon mer jag vill ha. Ni kan väl börja spara....

2010-01-11 @ 02:13:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />