FIA - Ladda ladda ladda

Väntar på maten som är i micron och lyssnar på massa braig musik!!!

Jag har skrivit på min political science uppgift som ska in på tisdag, känner nästan att jag är klar med den, tog en timme att få ihop tre sidors advertising campaign about higher education. Ska finslipa lite på den men jag ska försöka att vara klar med den tonight, eller ska jag finslipa på söndag när jag kommer hem och börja på den andra uppgiften? Sen funderar jag på om jag ska ta min sista quizchans på biologin, satt länge med första igår och missade en, sen missade jag samma fråga på andra omgången så jag klickade bara på resten av frågorna för jag blev så himlans irriterad... Kanske inte så bra men men haha!

Jag får se hur jag gör, jag ska skypa med Empan också, sen måste jag packa och sen måste jag fixa lite innan Marianne kommer hem. Jag har köpt en diet coke till henne och lite annat smaskigt som väntar i kylen, det fick bli cupcakes för det kändes inte riktigt som Mariannestyle att köpa en blomma :) Sen får vi se hur hennes reaktion blir när hon får reda på att hon har fått tre guldfiskar i julklapp hahaha!

Imorgonbitti bär det av till Arizona, 9 timmars bussresa sen kommer vi fram till snöiga Arizona. Jag är nervös för jag har absolut ingen aning hur det kommer att gå och sen är jag nervös för det känns som att jag har många förväntningar på mig att prestera bra. Ogillar starkt den känslan. Jag ska göra mitt bästa, springer jag på 2.20 eller ja whatever så kan jag inte göra mkt mer åt saken, jag ska göra mitt bästa!!!

Jag är oerhört taggad för lördagens tävling!! Ska bli så himlans roligt att få börja tävla :) GO GO GO!


SÅÅÅÅÅÅÅ BRAAAA!!!!!!


Kommentarer
Postat av: mum

it`gonna be ALL right <3

Hälsa marianne/Chris

2010-01-29 @ 12:32:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />