FIA - För er som är intresserade

I går körde vi snabba 150 meters intervaller. Vi körde 8x150 meter så snabbt vi kunde, med gåvila. Det var riktigt roligt att springa snabbt igen, var länge sen jag gjorde det. Vi hade mellan 20-21 på intervallerna och vi höll samma speed passet igenom så coach var riktigt nöjd!

I dag körde vi 1200m, vila 12min, 1000m. Woooww vad mina baksidor var slitna efter fredagens pass. Trodde aldrig att jag skulle ta mig igenom dagens pass. Det var tävlingsfart, eller jaa vi skulle ha riktigt bra fart på dom. Första 1200 meters intervallen var not funny at all. Guud jag slet för att hålla bra fart, men den sista 1000 meters intervallen kändes riktigt bra. Coach var riktigt impad att jag kunde trycka på så mycket efter att ha kört en snabb 1200 intervall innan. Tider ( antar att ni vill ha det?) 3.46 and 3.06! Helt okej, hade kunnat springa fortare om det inte hade varit för mina baksidor.

I morgon är det vila men jag ska nog gå till gymmet och köra lite cross trainer och stretcha lääänge!!!

Mina fötter gör ooont, dom är stela och det ömmar här och där. Inte bra! Jag ska prata med sjukgymnasten på måndag, hon kanske har någon stretchövning eller något för det gör ont i senan under foten som trycker på uppe på foten och på utsidan av vänsterfot. Sen gör det såklart ont på det vanliga stället, men det är sånt man får ta.


Sannapose ;) Sådär gled jag runt på träningen när Emmy slet med sina 400 meters intervaller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />