FIA - Behövligt eller bara deprimerande?

Mina två senaste dagar har sett ut som föjlande:

Vakna halv 9, gå upp och göra iordning gröt, mata fiskarna, äta gröt framför tvn. Sätta igång datorn, skypa med roligt folk, facebook och bloggar. Vid tio byta om och cykla till träningen. Träna, springa springa, gym och sen isbad. Cykla hem. Göra situps och armhävningar (vi ska göra 500 situps och 90 armhävningar varje dag) värma på en matlåda och äta lunch. Sätta på en bra film, äta middag. Lite facebook och tv igen och sen en till bra film.

Jag, Fia, Jo, Josefine eller Josephine som alla stavar det här borta, har inte gjort någonting vettigt alls. Jag har tränat, sen har jag cyklat hem och legat i soffan hela dagen lång och kollat på film eller suttit vid datorn. Det har varit hur superduperskönt som helst att bara få ligga i soffan under en mysig filt och inte behöva tänka eller göra någonting. Jag kommer inte ihåg sist jag gjorde det, men det måste ha varit ett himla bra tag sen sist. Jag vill alltid göra någonting och oftast får jag panik när jag bara sitter. Men dom här två dagarna har varit behövliga, jag har inte fått anstränga mig att ta det lugnt som jag brukar få göra.


I morgon blir det träning på stranden sen ska jag på basketmatchen med tjejerna :)

Dagens mördarpass var inget mördarpass, jag vart lite förvånad hur lätt det kändes. Jag känner mig stark, riktigt stark. Jag har sprungit i fem dagar i sträck nu, nästa vecka måste jag börja köra alternativt mellan banpassen.


BEHÖVLIGT!!!



Kommentarer
Postat av: Mum

behövligt!!!! kroppen säger till vad den behöver...nu var det vila i soffan :O)

2010-01-16 @ 18:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />