Emmy - har varit ledig i över fem veckor nu

imorgon är sista dagen i ledighet för på måndag börjar skolan. jag ska läsa religion, matte, sociologi, filosofi och psykologi den här terminen.

igår var det dags för tävling igen. sprang 500m och 4x400m. 500m sprang jag väldigt bra tycker jag, enskilda banor fram till 250m, hade bana två så jag hade bra kontroll. sedan tog jag ledningen, ledde fram till sista kurvan.. kom trea i loppet på 1.17.15 vilket är en bra tid. ett par timmar senare (!!!! tänka sig att vi fick såå lång vila) sprang jag 4x400m med sprintertjejerna i vårat lag. hade tredje sträckan och det gick väldigt bra, kände mig snabb och tryckte på hela vägen, 58.24 blev min tid. innan loppet sa sprintcoachen till mig "don't leave anything out there on the track today, i want you to run out all you got. we are trying to qualify for the ECAC mark, and you are the key. if you run 58 we will qualify. i have faith in you, you can do this"... jag som inte alls var nervös utan mest tyckte det skulle bli roligt att springa blev helt plöstligt nervös när han sa sådär...sedan när jag värmde upp så höll han på att förklara massa saker som jag redan visste, och kommenterade mina spikskor "emmy is that your spikes? let me see them... skakar på huvudet och säger waaay to heavy and this... pekar på hälen.. no good, no good. så nu måste jag köpa ett par sprinterspikskor. yeah yeah! jag sa åt mig själv att strunta i hans kommentarer och fokusera på vad jag skulle göra istället. det fungerade bra, allting blir ju som man tänker...efter loppet så sa han iallfall till mig "good job, you did what you were supposed to do".det var jättejätteroligt att tävla igår, älskar verkligen att ingen vet eller bryr sig om vem du är och att man inte har en koll på dom man möter. och så är det så sjukt mycket folk i rörelse heeela tiden. det är fullt på läktarna och kryllar av folk som värmer upp, tävlar och hejjar. sjuukt kul och oerhört motvierande. jag kom på mig själv att sitta flera gånger och bara njuta av stämningen!!!

bilder och film (!!!) kommer senare när jag får låna Felix kamera...¨än så länge får ni nöja er med en favorit i repris... 

igår efter tävlingen firade vi de bra resultaten, sedan slutade kvällen på ett lite läskigt sätt som vi klarade oss ur på ett bra sätt (ni som får veta detaljerna kommer få veta det men alla som läser den här bloggen tillhör tyvärr inte den skaran). idag tog jag sovmorgon, åt kanelbullar och apelsinjuice till frukost, kollade film, skypade. drog till International house of pancakes (IHOP) med mina roomisar och Malin. Sedan drog vi alla fyra roomisar vidare in till city och shoppade, jag köpte en jättefin tröjja på Forever21. sedan blev det liten promenad som slutade med en varm choklad på McDonalds vid Times Square innan vi tog subwayn hem igen. vi kom precis tillbaka jag fick precis ett sms som lyder "emmy are u coming with us to east end bar tonight???"... hmm neeej? hahah jag vill inte ut i kylan igen och mina fötter är trötta efter att ha lufsat runt i ett par uggs hela dagen - jag stannar hellre här myser med choklad, te och en bra film inlindad i mitt täcke. mysfaktor hög!

Kommentarer
Postat av: mum

rätta till tiden...inte 2.17 väl på 500?

2010-01-24 @ 08:47:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />