Maryyy' de spelar ingen roll hur många medaljer vi tar i OS, folk kommer ändra tro att Sverige = Schweiz

Yo.

Sitter i min säng och har precis vaknat. Klockan är typ halv nio. ÄNTLIGEN FÅR MAN SOVA LITE! Om en och en halv timma ska vi dra oss söderut, närmare bestämt Houston. För i helgen har vi conference!!!!!! Yibbadabbodoooo. Conference, för dom som inte hänger med, är typ viktigaste tävlingen på säsongen. Vi tävlar mot 12 andra lag från hela USA. Alla skolor är med i en conference (fast hos emmy heter de tydligen MAAC) dessutom är hela skolan med i samma conference, tex vårt fotbollslag spelar mot samma skolor vi tävlar mot.
  Vi vann cross country conference i höstas, sådär btw. :P

Men inomhus suger våran skola. För vi satsar inte på inomhussäsongen. Vi kom på 11:e plats förra året. ehhhhh. Jag skulle från början springa 1mile, 800m (försök och final) + relay (stafett). Men sen blev loppen för tätt inpå så då blev de bara 800m (fö och fi) + relay. Men förra veckan fick jag kram i min rumpmuskel typ, något som låg fel någonstans, så jag har inte kunnat träna på ca1 vecka. NÅGOT irriterande. Men nu är jag bra igen, känns som jag typ har fått en nytändning i löpningen. Men coacherna vill inte slita på mig så nu ska jag bara springa relay. Den går 21.20 imorgon på kvällen. OMG. Men jag är fett taggad. Stafetter är de bästa jag vet!!!

Okej, nu ska jag inte trötta ut mer massa babbel. Men nu måste ju vara uppdaterade där hemma, ohja viktigt viktigt. Allmänbildning är underprioriterat i dagens samhälle.

Tack å hej.


shhhnyggaste bilden jag har sett på länge. ohja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />