Emmy - the Metropolitan opera

Malin frågade mig idag vid träningen om jag skulle vilja gå på opera ikväll - SÅKLART jag vill! har aldrig varit på opera, och nu fick vi möjlighet att gå på opera, och inte på vilken som helst utan på Mets.

Jag, Andrea, Felix och Mark fick gå på opera och see en tysk framställning (dom hade översättning på stolsryggarna) som hette Ariadne auf Naxos, vi satt på rad ett och två längst fram och såg jättebra.

meeeen, förutom det så fick vi också gå backstage!!!!! wow wow wow!!! fick träffa folk som jobbade på de olika ställena, fick förklarat hur scenbyte fungerade och gick en runda omkring operan... ljusrummet var häftigast, jävlar vad med knappar...


utanför operan hade dom en jättefin fontän

på scenen innan framträdandet började

olika scener som dom hade placerade här och där

stooora utrymmen

Felix och Andrea in front seat

orkestern





TACK MALIN!!! som känner en kille som jobbar där (M's pojkväns mammas bror) haha... han sa att om vi ville ha biljetter så vet vi vart vi ska ringa haha ;)

nej nu ska jag sova, väskan är packad och imorgon klockan tio går bussen mot Boston - ska springa 500m imorgon eftermiddag... kommer tillbaka lördag kväll. Killarna tävlar på lördag så vi ska bo på hotell från fredag till lördag!!! ska bli jätteroligt!!! händer sååå himla mycket roligt just nu!!!!!

Kommentarer
Postat av: Josefine karlsson

Åh fan va häftigt å gå på Opera! Det sägs ju att antingen hatar man det eller så älskar man det första gången man går.. =)



Å föressten skit snygg tröja du har Empan!! Me like! <3

2010-02-15 @ 22:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />