Emmy - tävling i the Armory fredag eftermiddag

igår gick jag i skolan, åt lunch, åkte subway till 168th street och sprang 1000m i the Armory. bäästa arenan, mitt i stan, värmer upp ute på shoppinggator och restauranger haha. jättehäftig inomhusarena. igår var det en stor tävling, 4 heat med 1000m och 11 i varje heat. wow wow wow slåå det Sverige ;)

jag sprang i första heatet, persade och sprang första gången under 3 minuter. Närmare bestämt 2.59.50.




nu sitter många och tänker oj men det var ju inte så bra sprunget, hmm vänta vilka har sprungit på 2.59, joo hon den där 93, och sprang inte en 94 också på det förra helgen.. och vad springer dom på i henne ålder, man ska nog ner mot 2.50 för att räknas som bra... jooo hmm ja men vad gör dom i usa egentligen..
jo det ska jag tala om för er - jag tränar, tävlar och har det JÄVLIGT BRA!!!! det här var bra sprunget för mig, pers med över fem och en halv sek och först gången under tre minuter. det kändes oerhört bra och jag tog två tjejer de sista femtio metrarna, kände mig stark hela vägen. och det kommer mera....


Kommentarer
Postat av: Emilia

Jag tycker du gör det riktigt bra :) Du utvecklas ju hela tiden och mer kan man inte begära, kötta på bara så kommer kurvan gå spikrakt uppåt!!

Postat av: May-Len (Andreas ma)

Grattis Emmy!

Jättekul o BRAAA m ett pers och inget litet heller, så fort har det ju aldrig gått förut, det måste du vara nöjd med o njuuuta av!

Du ser avslappnad o målmedveten ut på bilderna, det bådar gott!

Lycka till med träningen och nästa tävling

Kram May-Len

2010-02-08 @ 20:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />