Emmy - so hard...

hahah fy faaan. onsdag idag - det betyder lång dag i skolan (klockan är snart halv nio och jag kom precis tillbaka till rummet från det att jag lämnade det klockan nio i morse...) dansklassen är inte, jag upprepar INTE att leka med. hahah finner inte ord. herreguuud det här kommer verkligen bli en challenge för mig... ni som känner mig vet att dessa två saker stämmer 1. jag har inte världens bästa känsla för rytm. 2. jag är oerhört, jag upprepar OERHÖRT stel.

under dagens danslektion började vi gå igenom balletrörelserna, sedan värmde vi upp, sedan började vi med en dans, jag hängde inte med alls, och när jag menar inte alls så menar jag inte alls. kände mig som en gris bland strutsar på ett zoo. herregud!!! hjääälp! k har en speech class nu på kvällen och hon är alltid väldigt nervös för den, så vi skämtar med henne om att hon ska chunka en djungle juice innan klassen haha men efter dagens utmaningar på danslektionen så sa jag och j att det blir nog fler än k som shottar innan nightclassen på onsdagar.

nej men skämt och sido, det var inte så hemskt, jag skrattade oerhört mycket under lektionen och tyckte det var roligt. men det skulle faktiskt inte skada om jag kunde hänga med lite bättre samt bli lite rörligare... när vi gjorde olika hopp och dansmoves två och två diagonalt över dansgolvet inför alla andra så sa läraren till mig raka ben, raaka ben, a trackstar cannot be that tight in the hamstrings....

något som jag tycker är väldigt passande är låten vi dansar till...


so hard - det är precis rätt ord.

nu är det en vecka tills jag ska dit igen, ställa mig i hörnet med killarna och dansa mina robotmoves till hip hop rörelserna. men jag ska göra det med ett stort leende på läpparna!! det är en lika stor utmaning mentalt som fysiskt- och vet ni vad? ----> och jag gillar utmaningar!!!!


btw checkade precis min mail. ett möte med min PHED lärare är inbokad nästa tisdag---> då ska han ge mig olika stretchings/rörlighetsövningar som är bra för löpning.

har den läraren i två av mina klasser, och han är verkligen bääst! älskar att gå till dom klasserna för man lär sig så mycket intressant. som idag lärde vi oss tex att triceps är en fjärdedel av hamstringsmuskeln, men ändå tillbringar dom flesta fyra gånger så lång tid på att träna sina triceps/biceps... han sa att han ville lära oss att utbilda andra utanför det som anses vara det "rätta" normen just nu. vi gjorde också ett träningsprogram för en freshman som ville bli more fit and healthier, då la vi upp träning, stretchning och mat/andra faktorers schema. jag ääälskar det, känns verkligen som jag har hittat rätt...


träningsmässigt då? jo jag sprang efter killarna då, bokstavligt lät dem passera och sedan jaga dem och passera... sprang 6 st 200m med 200m gåvila. sprang på 31, två på 28 och tre på 27. är oerhört nöjd eftersom jag egneltigen skulle ha vilat längre mellan dem... coach "glömde" säga åt mig att vila.... på fredag ska jag springa 1000m i the armory, yeeah det ska bli kul. har dock ont i min fot fortfarande, jävla fot. idag sa en av våra trainers att läkaren var här idag och att han skulle ha kollat på min fot, det visste itne jag. nu ska jag vänta en vecka till nästa onsdag då läkaren är här igen... hoppas hoppas inte att det är en stressis... vilket dom verkar säga till alla.. väntar spänt på Fias röntgen svar!!!

oj oj nu blev det visst ett lååångt bibelinlägg igen. men det är ok, det blir så när man har mycket att berätta och inte bloggar så ofta... lovar att bjuda på ett smaskigt inlägg med massa bilder från tävlingarna som varit senaste tiden, tagna med felix gryyma kamera så håll i er...

ciaooo

här är en bild på mig och min söta roomie Andrea vars blogg ni hittar
här!! gå in och kommentera så att hon blir bättre på att uppdatera ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />