Mary' jamen älska biblar "första skoldagen som sophomore"

Ännu en sån där dag när jag inte har hunnit sitta på min rumpa mer än 10 min typ. MÅSTE sova nu. Klara är ute och ska träffa någon som ska ha med sig hennes väskor från flyget. Hon fick inte med sig dom direkt. Iaf, ni är säkert GRYMT nyfikna på hur denna dag såg ut...
.
6.10 går jag upp, fyller vattenflaskan och traskar till träningen. Vi börjar med abs (bålstyrka) innan vi tar vanen till sjön och springer 40 min. Jag haffar Kathleen under dessa minuter och vi delar våra sommarminnen. Inget lämnas utanför, allt ska ut.
9.00 tillbaka på skolan och rusar runt för att hinna till min första klass kl9.30
9.30 Accounting... typ bokföring. Intressant. Hittade en kompis.
11.00 Kinesiska. Nu ska mina kunskapar återupplevas från gymnasietiden. Kommer ha detta språk varje dag. Så när ni ser mig till vintern ska jag prata flytande
12.00 Piano. Jamenvisst är det amazing att det finns en klass där man ska lära sig spela piano. berättar mer om den sen.
13.00 Engelska. min sista engelska klass :(( vi är bara 9 pers i klassen. Fett najs. Träffade en ny kille på skolan där från Belrose (ööhh, vitryssland?? el vad är de för land). Trevlig prick. Basketspelare.
14.00 Statistic lab. vet inte riktigt vad det går ut på men den var inställd för vi har inte haft nån klass ännu.
.
sen hämta ut alla böcker, fixa med papper, hämta almanacka, sortera kläder etc. Tills kl var 5.30 och vi drog till athlet middagen, middag för alla som håller på med en idrott på skolan. Hyffsat najs. Hittade en ny skandinaviskt prick på skolan. En dansk kille, simmare. Hette typ gjööhör kanske.
Efter det rusade jag och Klara till bussen för att åka och shoppa mat. Det roade vi oss med till klockan nio då Jennie hämtade upp oss + all mat i hennes bil. FETT NAJS. Nu ska vi då sova.... upp 6.10 imån så :)
.
Natti <3
.
"min weirda pose med clementinen"
"min sexiga pose"
.
nu kom klara med sina väskor... :))

Kommentarer
Postat av: Micke

Skitsexig underläpp... XD


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />