Emmy - sitter och knaprar på rostade/saltade mandlar för att stilla hungern innan läggdags!!

medans andra har fått mjölksyra i armarna av de tunga böckerna de läst, fått stressfrakturer i fingrarna efter allt fingrande på tangetbordet skrivandes en uppsats så har jag suttit och klippt och klistrat - gjort ett collage till min art class! se så fint det blev:


det ska representera mig - ett självporträtt av saker som representerar mig.

idag har jag haft två lektioner, snackat med coach och vänner på skype (tackavetja skypeonsdagar), tränat hårt (fick ett megastort skavsår av de nya skorna), ätit middag (lyckades hålla mig borta från glassdisken- det var alldeles för lång kö haha) och sedan var det dags för study hall och då har jag gjort mitt fina collage och skrivit lite kring den. ska presentera den imorgon inför klassen. imorgon är föresten en jobbig dag, fyra lektioner i rad och inte lunch fören halv två. dessutom ska jag upp tidigt och träna vattenlöpning! kvällen kommer innehålla lite plugg och sedan är det dags för utomhusbio on the quad. de ska visa Pentham 1 2 3!! :D

har föresten försökt beställa en mobil utan framgång idag. kommer få klara mig utan mobil ett par dagar till! men det ska nog gå bra, har jag klarat mig i över tre veckor så gör ju ett par extra dagar inte så mycket!
godnatt!! <3


Kommentarer
Postat av: Anonym

fint collage! du verkar vara en riktigt pysslig person!!

2009-09-18 @ 01:28:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />