Mary' jag har packat mina varmaste kläder. det är burr i chicago (samma väder som i swe = burr) här i dallas går vi linne och kjol. =)

Hej skruttar

Jag och min tutorkille hade otroligt roligt idag på tutortiden. Han är så flummig, det är helt sjukt. Vi skrattade typ 5 min åt att det stod "farb" och "sogern" som ett exempel i en fråga. Ingen av oss hade en aning var det var så vi ba "farb.. hehe, farb. Look, farb. he he." Sen fråga han "are you high?", jaa ba, "yeah, sure". =S weird ha? =P

På vägen hem på cykeln hörde jag.. "snart är det fredagsmys hoppas inte föräldrarna stör.. nu är det slut på veckan... osv". Jag ba, shit den låten är fett bra. Sen kom jag på att det var min mobil. haha. (Kristine ringde å undra vilken färg på tröjan jag skulle ha imorgon när vi reste. haha. Jag svarade "tjena mittbena" när hon ringde men de säger tydligen inte de på norska).

Om nån har missat det åker jag till Chicago för att tävla!!!! imån och kommer hem lördag kväll. Så ni får alltså se mer av mig på söndag.  

ps. På friidrott.se hade råkat skriva att jag var med i Sävedalen. OMG, swe vändes tydligen uppochner där för några timmar. "vet du om mary har bytt klubb?", "men hon lova ju att byta till vår klubb!!", "sävedalen? what?". Telefonen gick alltså varm, men nu verkar det vara ordnat. haha.

GODNATT!
(Glöm inte läsa bymade)




BAJS BAJS, ha de SUPERNAJS!!!

Kommentarer
Postat av: Matte

Hej Mary! Vi tar emot kritiken om vara bibelinlagg men jag maste saga att du lever inte som du lar :)



Lycka till i chicago!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />