FIA - Nummerlapp 339 och box nr 9 gjorde det!

MINA TURNUMMER VAR ÖVERALLT!

Igår åkte vi till Northridge för att tävla, vi åkte i vår stora van, vi var borta hela dagen. Vi åkte från skolans parkering 11.00 och var hemma 00.20. OOh wooow!

Loppet skulle vara 6km men när vi kom dit så var det som en bastu och dom sköt fram loppet till 5 men det var fortfarande lika varmt då så dom ändrade distansen till 5 km, yiieyy ;) Jag öppnade loppet på min pace som jag hade fått av coach innan, sen ökade jag på min andra mile och på sista kände jag mig riktigt stark och plockade flera stycken, härligaste var när jag plockade en på spurten. Jag har mer att ge för jag spurtade riktigt rejält haha och det ska man väll inte orka göra på terräng? Hmm :) Jag kände mig riktigt stark och jag kom fyra i laget, jag blev jättehäpen när jag sprang förbi två superbraiga tjejer som jag aldrig trott jag att jag skulle slå, men det gjorde jag igår. Jag tror att min sluttid blev något runt 20.20 men då var loppet 5 km och 40meter ;) Så jag hade en bättre tid än mitt första 5km lopp och jag kände mig mycket starkare! 

Efter loppet hade vi team snack, coach B hade ett riktigt peppande tal om att vi måste tro på oss själv och hon sa att det är bättre att ha en dålig plan än att inte ha någon plan alls.  Alla ville springa loppet igen efter talet haha :)

Sen åkte vi och käkade mexikanst, jag beställde in något med någon fisk, inte visste jag att det betydde någon seafood grej, R hjälpte mig beställa och hon visste att jag var allergisk så hon hjälpte mig få in ny mat haha kände mig lite dum när K förklarade att jag var från Sverige och inte visste att det betydde det. haha! OMG!

I bilen på väg hem snackade jag, Jordan och Rachel om allt möjligt; kärlek, gud, livet, träning, skolan. Det var riktigt intressant faktiskt :) Sen körde vi en konstig lek som jag inte lyckades klura ut hur den fungerade, när jag vet ska jag berätta om den.

I dag ska jag sitta i bibblan och plugga hela dagen för jag har midterm i historia på måndag, jag har inte pluggat någonting inför det eftersom jag har varit tvungen att plugga inför mina andra midterms.

Nu ska jag äta frukost sen ska jag gå ner och knacka på killarnas dörr och se om dom vill följa med mig till bibblan.

Vi lyssnade på den här låten innan loppet, alla tjejer nynnade på den och flera tjejer sa att låten hade spelats i deras huvud under loppet hahaha :)




Flummiga gänget! Jag fick inte ställa mitt glas med vatten på bordet för det skulle förstöra bilden så chris ställde den på golvet, men man kan ju fortfarande se den haha :)


Sab och Chris


Kenzie får hjälp med en stel muskel



Guud jag är helt dyblöt av svett! Haha :) Lite roligt, vi åker till ett varmare ställe och Mary åker till ett kallt ställe.



The freshmans


ice ice baby


Sen kom vi på att vi måste se ledsna ut på bilden för vi har ju ont haha


Me and Sab :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />