Emmy - förväntad partylördag slutade med en lugn hemmakväll

det blev ingen utgång som förväntat igår. efter middagen gick vi till rummet, lyssnade på bra musik och pysslade lite. vi gjorde iordning våra fina termosmuggar som vi köpte igår, sen pysslade jag med mina naglar (fransk manikyr blev det - superfint) och så kollade vi igenom och ladda upp lite bilder. det har varit roligt att gå ut och festa men när det regnar ute och man är trött så är faktiskt sådana här kvällar de bästa! händer så mycket under veckorna att det kan vara skönt att bara relaxa på helgerna!

idag har jag sprungit distans sen håller jag på och tvättar en massa och ska snart iväg och äta brunch. sen blir det lite, med betoning på LITE plugg och därefter ska jag mysa resten av kvällen. kolla på tv-shows avsnitt och äta popcorn. dessutom så har jag inte läst EN ENDA blogg förutom Fiemmas på hela veckan. så jag ska ta mig en lite stund och kolla vad alla har för sig i veckan. det går bra med mitt internetmål ;) den här veckan har jag bara varit inne på fb varannan dag och har som sagt hållt mig undan bloggarna som jag vanligtvis läser varje dag. 

hoppas nu har en bra söndag!!! ciaoo


shopping ;)

mina naglar före (har aldrig haft såhär långa och starka naglar)

ytterligare en förebild

en underbild ;P

och såhär fina blev naglarna efteråt

är superdupernöjd ;)

Lauri checkade in mina photos.

Andrea pysslade var dj och pysslade med naglar och photomug hon med. Felix var lite uttråkad med allt tjejpyssel så han underhöll sig med att läsa veckans nu istället (fast han ser inte så road ut haha)

min snygga mugg


Kommentarer
Postat av: Lena

Va fint Emmy! jag köpte samma märke på nagellack när jag var i usa;) haha kanske är det som gäller där..

må så gott! kram

2009-10-04 @ 21:51:11
Postat av: Emmy

tack Lena!!! haha aa det märket verkar vara populärt här!! ta hand om dig! pusss

Postat av: Linda

nu såg jag muggen du pratade om igår. den var ju super fin är lite avundsjuk på den. Kan du inte skicka över fotot till mig? saknar dig verkligen här hemma.. puss

2009-10-05 @ 18:33:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />