FIA- Fredag men det känns som måndagkväll

Anni har gått och lagt sig och Chris är och badar bubbelbad hos Alma, jag följde inte med för jag skulle göra klart min religionsuppgift. Så läste igenom verserna i bibeln, skrev ner vad jag skulle ta med i min uppsats och la upp vad jag skulle skriva var, så imorgon ska jag skriva klart den. Jag gjorde även klart min rp som ska in på mån.

Imorgon ska jag skriva klart religionen, göra matteläxan, och leta information till min primary source pluss börja att skriva på den. På söndag ska jag fortsätta skriva på min primary source och sen ska jag fixa min essay så jag kan få lite högre betyg.

Aaaj jag dricker isvatten, det var för kallt och jag drack det för fort så nu gör det ont i huvudet hihi :)

Jag och Coach åkte och köpte nya skor till mig idag innan träningen, eftersom jag fick ont i mina fötter utav dom andra skorna.

Time trial idag på träningen 2 miles på banan, 8 varv. Innan loppet trodde jag att jag skulle dööö, 8 vaarv omg det är långt. Men jag tog det lagom lugnt dom första fyra varven sen ökade jag sakta men säkert och sen spurtade jag på bra sista varvet :) Nästa vecka börjar jag träna med track, lääängtar! Milesrepeat och two miles time trial är inget för mig haha!

I dag träffade jag en svensk kille, vi har haft samma historia hela tiden men det var idag som vi upptäckte varandra. Vi började snacka efter lektionen, vi pratade engelska och sen efter några minuter frågade han vart är du ifrån, jag baa jaa du kanske hör att jag har en accent, jag är från sverige. Då svarar han; haha jaa med jag är från stockholm. HAHA! Kändes riktigt fånigt att vi hade pratat engelska när vi båda var svenska :) Han var jättesöt och rolig, vi pratade på som att vi hade känt varandra i alla evighet. Vi skiljdes åt när vi skulle gå åt olika håll. Han verkade lite blyg men han frågade efter mitt nummer och han hade en skateboard, jag sa att jag alltid hade velat lära mig det och jag fick testa hans bräda och han lärde mig lite tricks hur jag skulle göra för att lära mig. Han ska lära mig, jag har bestämt att han ska bli min skatelärare!! Mohaha :)

Nu smsade Seb, vi ska kolla på film. Jag är trött så jag får se om jag klarar av att hålla mig vaken under hela filmen. Jag sa att jag kanske kunde somna om det var en dålig film, men han sa att han hade bra filmer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />