Emmy - NBA

matchen blev mer jämn än väntat igår, Celtics "skulle" vinna med över 20 poäng typ över Nets. Men Nets började sista perioden med att leda!!! Celtics vann tillslut med tio poäng. En rolig match men mycket slarvspel!


Annars då? hade ju fått höra av andra innan matchen att "det är ingen som kollar på matchen, alla går dit för maten, ölen och dansarna" haha. och jaa till stor del kan jag säga att det stämde. det var lekar heela tiden... helt plöstligt i en timeout så kommer dansare in och speakern skriker "vem är hungriiiig" haha alla blev som galna, ställde sig upp och slogs om wrapsen som slängdes ut. andra pauser fajtades folk om t-shirts!
annat som hände var att dom hade pusstävlingar, kameramän sprang runt och så skulle dom som såg sig själv på storbildsskärmen pussa varandra, och danstävlingar var det också - en gubbe dansade för livet och var asrolig!!!

dansarna var ju en historia för sig. de kom in och dansade ett par gånger i pauserna, och när dom kom in så blev alla killar helt tysta och oerhört fokuserade på dansarna nere på planen... ölen var inte likaviktig längre, och att ungarna smet var bara bra...sedan så fixade många killar autografer från dansarna (inte spelarna??hahaha) och tog kort med dom...vi disskuterade varför dom hade dansare och jag sa att dom hade dansare för att få killarna att hålla fokus på planen och inte glömma bort att det är en match som pågår. medan Lauri använde sina pyskologikunskaper (psykologi som major) och sa att Freud skulle förklara detta genom att säga att killarna behöver få båda sina drifter tillfredställda, den aggresiva driften får de tillfredställda genom basketen och så tar dansarna hand om den sexuella hahah...









Kommentarer
Postat av: Pappa!

Inga bilder på Dansarna du skriver så varmt om?

2009-11-09 @ 07:17:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />