FIA` IDAG ÄR DET TORSDAG!

Jag gled fram på intervallerna p g a alla isfläckar, inte för att det kändes så superduperlätt precis. I dag var det rätt tungt, men jag lyckades ta mig igenom passet. Jag hittade en sträcka längs kanalen som var fri från is så där sprang jag fram och tillbaka med Åffe som fick följa med i dag. De andra hundarna vart inte glada och Stella gav mig en mördarblick när jag kom in igen och tog av mig skorna... Hon får nog följa med nästa gång! Jepp jepp! Dagens träning - check!

Jag har en hemtenta som ska in på måndag. Det är ett grupparbete om ledarskapsteorier och jag har blivit tilldelad att skriva inledning och avslutning. Eftersom de andra håller på för fullt med teorierna som jag måste läsa igenom innan jag skriver avslutningen så tänkte jag göra klart inledningen idag. Avslutningen spar jag till söndag när jag kommer vara så otroligt pigg! NOT!

Jag ska käka någon macka och sen ska jag ta bussen ner till stan. Först ska jag till bibblan och låna en bok om att ljuga och sen ska jag hem till Pamela och plugga inför morgondagens grupparbete. Vi håller på med en undersökning om vilken betydelse lögner har för människor, väldigt intressant faktiskt!

Jag och lillesyrran ska rota fram lite maskeradkläder i kväll eftersom Jenny ska på maskerad imorgon.. Jag har kvar en del från förra årets studentskivor med alla dess olika teman. Cat woman, sex and the city tjejerna, tingeling, prinsessa, djävul och massa massa mer!

Jag skrev jag i början på varje mening. Fråga mig inte varför, för jag vet inte.. haha :)


Zakynthos -08! UNDERBART! Vill tillbaka...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />