Mary, here we go.

SVAR FRÅN MARY!!!

Min frukost:
Vi tränar ju halv sju typ varje dag så jag äter bara en halv banan och ett glas juice innan träning. Sen har jag med mig macka och banan till precis efter träningen. Sen innan jag duschar "hemma" så äter jag havregrynsgröt med den andra halva bananen och torkade blåbär. Det funkar bra än så länge =)

Träning:
Ska prata lite mer med Coach Casey på måndag. Men nu ser det ut som att jag och Sara ska träna ungerfär likadant som vi gjorde i swe. En dag wet west, en dag vila och lite så. Kan berätta mer sen.

Generella intryck hur amerikanerna är?
Amerikaner (el iaf dom jag har träffat) är så himlans vänliga. Alla kan hjälpa till, och alla håller upp dörrar, och alla frågar hur det är, och säger have a nice day, and nice to meet you. Alla säger sorry och ursäkta mig. Och nästan alla hälsar "godmorning" när man är ute och springer på morgonen. Jag älskar det! =D

Åka bil?
Det finns en buss som heter "Mustang express" som vi brukar åka med. Den går från campus och runt lite i stan. Asbra och gratis. Vi känner inte så många som har bil än men vi vet många :P Lauren är en i track and field teamet och hon har bil. Än så länge är hon alltid taggad på att skjutsa oss. ;)

Meter el inches? m.m
Det är så irriterande att de räknar så konstigt här. De har pound, dollar, inches, mile. Allt är annorlunda! En mile är 1600 m ungefär. Och de pratar de om hela tiden. Idag ska vi springa 3 miles hit, 3 miles dit osv. Jag försöker räkna om till km hela tiden. 

Affärer:
Jag har sett lösgodis i en affär. Men det var bara godis med papper på. Och jag har inte sett några barn som får gratis frukt :P De har inga scannrar i affären, men de har självutcheckningskassor. Där man scannar varona själv vid kassan och lägger i en påse (som på Konsum utanför Marcus lägenhet i stan). Det finns ostdiskar och köttdiskar. Det finns potatis (har jag köpt). Men köttbullar vet jag icke. Inte dill heller. Ska kolla upp =) 

NGT MER NI UNDRAR?


Den här är den godaste juicen jag någonsin druckit. FINNS DEN I SVERIGE? =OO


Kommentarer
Postat av: lena

bra där;) nu fick man lite svar minnsann

hmm jag hade oxå träning astidigt på morronen minns jag, men man vänjer sig snabbt eller hur?

2009-09-01 @ 21:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />