FIA

Godmorgon godmorgon! Jag kom precis hem.. Tågresan gick ganska fort ändå för jag träffade S som skulle till jobbet, och vi började prata om lärarprogrammet, som hon läste nu... Södertörn eller Lärarhögskolan? 
Sen måste jag kolla hur det ser ut på det andra programmet om 5 år! Det känns lite läskigt att lägga det åt sidan så länge, när jag väldigt gärna vill gå det programmet! Tänk om jag inte kommer in när jag söker om 5 år! Jävla meritpoäng som ska förstöra allting! Men S sa att hon inte trodde att de skulle ha så stor påverkan som jag påstod... Men vem vet!
Sen får jag bara inte bli skoltrött för jag vill gå det där progammet. Båda programmen tilltalar mig och jag känner att jag inte kan välja. Så jag ska gå båda och jag ska komma in på båda!

Eftersom jag har bestämt mig för att ge löpningen en ärlig chans och verkligen satsa stenhårt nu framöver, så passar det nog inte så bra att jag flyttar till Eskilstuna, eftersom det inte finns så många att träna med där. Därför börjar jag med lärarprogrammet och när det är klart så tänkte jag åka till USA. Åka dit och upptäcka saker och träna och bara ha roligt, sen måste jag såklart plugga men det får jag ta... När jag kommer hem till Sverige igen ska jag börja på innovationsprogrammet i Eskilstuna. Sen om 8 år har jag pluggat klart! Haha verkar min plan rimlig?


Jag vill, jag kan och jag ska!

Kommentarer
Postat av: Becky

Aha är det sant :D:D Ska bli superkul! Måste också shoppa massa, men jag hinner ju inte spara så mkt haha :p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />