Emmy

Godmorgon. Jag vaknade för ett typ en timme sedan, är ledig idag så jag skulle kunna sova hur länge jag ville men jag vet inte vad som har hänt för jag brukar sova till 11-12 om jag inte ställer klockan men nu vaknade jag vid nio och var pigg...

Igår sken solen och då hade vi en jättemysig dag på stan, satt på en uteservering och åt lunch, sen gick vi och kollade i lite affärer. Bland annat så införskaffades det garn och stickor till våran syjunta haha! Jag köpte en hel del smått och gott, bland annat en väska och ett laptopdekor! Dessutom så hann jag med att träna dubbelpass, snabbdistans (30 min) som egentligen var fartlek men jag läste fel, inte konstigt att jag var helt slut när jag bara brukar springa max 20 min när jag kör snabbdistans. Sedan på kvällen så tillbringade jag ett antal timmar i friidrottshallen, körde skivstångsstyrka, rörlighet, bålstyrka och fotstyrka. (Inte konstigt att jag har träningsvärk idag haha)

Idag ska jag träna backe, sen ska jag läsa om svensk utbildningshistoria, sedan ska jag städa lägenheten och ikväll så ska vi träffas på stan för att ha en girls night out, sätta oss på någon mysig bar och snacka massa skit och ha kul!


Kommentarer
Postat av: m

girls just wanna have fun....

2008-09-26 @ 17:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />