FIA

Stackars er läsare som får så få inlägg att läsa. Jag och mina kollegor här på Fiemma ber så hemskt mycket om ursäkt! Blogghumöret går lite upp och ner, men jag lovar att det snart kommer ett bloggmarathon.

Igår var familjen som sagt i Västerås och shoppade. Jag hittade två par tröjor, ett par jeans och ett par tajts..  Vi var väll hemma runt 6 tiden. Och då ville jag bara krypa ner i sängen och se på en bra film, men nej nej det var bara på med massa kläder och cykla kämpandes bort till Gröndal för ett löppass på bandet. Yeah!

Var det inte jättekallt igår tycker ni? Det tycker jag, jag frös jättemycket när vi gick runt på stan och dubbelt så mycket när jag cyklade i spöregn till Gröndal. Idag regnar det också, inte roligt!

Jag började dagen med att gå en regnig promenad med hundarna... Sen städade jag rummet och cyklade till Gröndal igen för ett styrkepass. Träna, träna, sova, jobba.

Snart ska jag iväg till Mando och jobba till åtta.. I helgen ska jag jobba på Tom Tits Experiment, det kommer nog att vara mycket folk eftersom det är höstlov :)

Jag känner mig tom, deppig eller ja jag vet inte. Det är något som inte känns rätt. Jag går och tänker och grubblar dygnet runt. Det är något som saknas! Jag tror jag vet vad.
 
Ikväll ska Pappa köpa Ben & Jerrys till mig eftersom vi kom överrens om det igår.. Han skulle köpa det till mig om jag gick och lämnade några av kassarna i bilen. Haha bra va! Jag älskar glass och choklad!!


Majzan vart är du? RING MIG!  Miss you <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />