Emmy - livslust är att ha kommande projekt i ögonvrån...

och det har jag verkligen...

Det händer så himla mycket roligt just nu!  I fredags kom Linda hit och hälsade på under helgen, det har varit jätteroligt. Sen om en timme ska jag cykla och möta Majzan vid centralen, hon ska nämligen vara här hela veckan och umgås med mig samt ha en intensivutbildning på körskolan. De kommande veckorna kommer innehålla plugg, träning, middagar med vänner, återträff, tågresor, stickjuntor, födelsedagar att fira, konsert, löparträff, hundvakt och förhoppningsvis fortsätter veckorna att innehålla det de alltid gör - massa skratt! Skratta bör man annars dör man :D Så nu vet ni vad jag kommer ha för mig de kommande veckorna så vi hörs igen vecka 48 haha!

Livet just nu handlar mycket om att planera, planera, planera och planera. Men vet ni vad? Jag klagar inte för jag gillar det!  Ibland kan det vara svårt, svårt, svårt och svårt att få veckorna och dagarna att gå ihop men det klagar jag inte heller på för jag försöker se det som en utmaning... Livet är ett äventyr och jag letar ständigt efter svaret på gåtorna som tar mig fram till målet!

Tänkte bjuda på lite bilder från förra helgen då jag firade Halloween tillsammans med några vänner i Södertälje...














Det var verkligen HAPPY Halloween med hemmafest, krogen och massa dans :D

Kommentarer
Postat av: spetttttttan

ne tjejer, jag tyckte inte ni riktigt gick in för er utklädnad.. Jag däremot stod där i min balleriana dräkt och frös ihjäl, trots alkohol i kroppen:p haha ni kommer väl till mig på fotbolls reunion? trots ni hade slutat när jag började:p

Postat av: speetz

haha, jooo har precis börjat träna igen efter att ha varit sjuk i hmmmmm några månader sedan ayia napa:p jooo men ni e bjudna, klart ni ska komma... ni känner nog de flesta där ändå.. och så är det några andra som inte heller spelade i laget när jag spelade som är bjudna.. klart ni ska komma=)=)

2008-11-12 @ 20:20:40
URL: http://broesoverhoes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />